Lepa Brena i Boba prvi maj
Svet

May 1, 2023 13:00

By

Breni i Bobi propali prvomajski praznici: Bivši teniser saopštio porodici da je bolestan

Lepa Brena i Boba prvi maj provode daleko od Beograda

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, biznismen Slobodan Boba Živojinović, odlučili su da za prvomajske praznike luksuznom jahtom isplove na more.

Pročitajte Rasturen san o srećnom životu – Sve tajne vile u Majamiju koju Lepa Brena i Boba prodaju

Lepa Brena i Boba prvi maj

Foto: Rajko Ristić

Oni su snimili video, u kom je Boba Živojinović pričao sledeće:

– Ćao, svima! Pozdrav veliki iz Crne Gore, došli smo, evo, sad smo sleteli. Došli smo da obiđemo brod, našu posadu. Počinje sezona, otvorili smo sezonu!

Pročitajte Boba uhvaćen u muvanju sa poznatom lepoticom – Njegov sin Filip im pravio društvo

– Evo, krenite sa nama… – kazao je on, pa pokazao kako Brena ide prva na jahtu.

– Inače, ne smemo zajedno zbog moje težine! – dodao je, pa krenuo na plovilo posle supruge.

Pročitajte Okršaj kakav se ne pamti – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

– Dobar dan, gde ste? – obratio se on posadi, koja ih je dočekala sa iznenađenjem na stolu – pićem i voćem.

Sve detalje pronaći ćete u videu koji je u okviru teksta.

Pročitajte Gorka istina o odbeglom sinu- Boba Živojinović prvi put o Stefanu, objasnio gde je i zašto se nikome ne javlja

Lepa Brena i Boba prvi maj

Rajko Ristić

Podsećanja radi,  Viktor, koji je ranije i sam kuburio sa kilogramima, zato je veoma zabrinut za zdravlje Bobe Živojinovića.

– Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice. Boba, s druge strane, ne haje preterano – navodi za Svet prijatelj porodice Živojinović i dodaje da sin Bobe Živojinovića takođe brine što Boba upozorenja ne shvata ozbiljno.

Pročitajte Tata, NE DAJ SE –  Tužne vesti o zdravlju Bobe Živojinovića stižu dok je Lepa Brena na turneji u Americi, oglasio se Viktor (FOTO)

Lepa Brena i Boba prvi maj

– Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede – objašnjava porodični prijatelj.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić