Lepa Brena i Boba svet portal
Svet

April 30, 2023 18:15

By

Boba uhvaćen u muvanju sa poznatom lepoticom: Njegov sin Filip im pravio društvo

Boba i Filip uživali u društvu neviđene lepotice

Proslavljeni teniski as, Slobodan Boba Živojinović, svojevremeno je važio za velikog zavodnika, pa su se za njegove ime vezivale brojne svetske lepotice. Jedna od njih bila je i britanska princeza Dajana, koju su svetski mediji povezali sa Bobom, pošto je došla da prati jedan njegov meč.

Pročitajte Rasturen san o srećnom životu – Sve tajne vile u Majamiju koju Lepa Brena i Boba prodaju

Boba i Filip

Rajko Ristić

– Bila je mi je velika čast što je došla i pratila, navijala za mene, na Vimbldonu kada sam igrao protiv Džimija Konorsa. Pre toga smo se upoznali na jednoj humanitarnoj egzebiciji. Iako je njena porodica imala ložu, ona je navijala sa tribina ali to nije bilo neuobičajeno jer su mnoge poznate ličosti tako radile. Mediji su od toga, naročito engleski, napravili nešto više. Malo mi je neugodno da i posle toliko godina opet se poteže ta priča, a ne bi se moglo reći ni da smo imali druženje – kaže Živojinović.

Pročitajte Brena i Boba se godinama bore da saučuvaju brak, ali ova drama je teško uzdrmala celu porodicu 

Boba i Filip

Rajko Ristić

No, on nije jedini Živojinović koji je imao čast da upozna čuvenu princezu. Boba i Filip su zajedno uživali u njenom društvu. A, tenisre je jednom prilikom otkrio kakva je bila Ledi Di.

Pročitajte Boba Živojinović i Zorica Nakić ponovo zajedno, buran kraj ljubavi krunisan pomirenjem FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slobodan Boba Živojinović (@zivojinovicboba)

– Prirodna, nežna, normalna. Razgovarali smo tada oko sat vremena, bila je tu moja tadašnja supruga Zorica i sin Filip, koji je imao tri godine. On je sve vrme govorio: ti nisi princeza. To je bilo simpatično jer je valjda kao dete u tim godinama drugačije zamišljao princeze. Pričali smo o deci, Filipu i uobičajenim temama. Posle se to drugačije prenelo u medije i to uz neku moju izjavu koju nikada nisam dao. Kao džentlmen i da je bilo nešto nikada ne bih pričao o tome, a ne što zaista ništa nije bilo.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM