Sin Lepe Brene smršao
Svet

July 21, 2023 22:00

By

Viktor Živojinović prkosi bivšoj, skinuo 50 kilograma: Mogla si da imaš ovo telo, jahtu… FOTO

Viktor Živojinović smršao i sad je top frajer

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića ovog leta koristi termin na jahti svojih roditelja kojom plovi čitavim Jadranom, a ne libi se i da pokaže koliko je smršao.

Pročitajte Oženio se Viktor Živojinović – Breni iza leđa potpisao predbračni ugovor

Viktor Živojinović smršao

On je u nekoliko navrata objavio i fotografije na kojima se jasno meže videti koliko je smršao i sada nema prepreka da uživa u letu.

Njegova majka Brena jednom prilikom govorila je da je Viktor imao dosta problema s kilažom, a on je sada i to rešio:

– Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala – priznala je pevačica za Informer i dodala:

Pročitajte Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni – Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto)

Viktor Živojinović smršao

– Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes – rekla je Brena, ističući da je bilo izuzetno teško motivisati sina.- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma – rekla je pevačica.

Podsetimo, Viktor je jednom prilikom na Instagramu objavio fotografiju tokom procesa mršavljenja, ističući rezultate koje je postigao.

– Pre 2017. i posle 2019. – napisao je Viktor ispod fotografije, a on je očigledno uspeo da održi željenu kilažu sve do sada.

Pročitajte Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

U septembru 2018. godine, Viktor je izjavio da je smršao 50 kilograma.

– Nisam tačno odredio koliko bi još trebalo da izgubim kilograma, ali do 10 najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići postignu dobru formu. Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje – rekao je tada Viktor.

Podsećanja radi, baš danas Story portla pisao je o novom dečku prelepe Milice Tomašević koja je ptakođe putem Instagrama pokazala novog izabranika. Budući da se opekla kada je sve detalje romanse sa sinom Lepe Brene odmah već na početku veze podelila s javnošću, sasvim je noromalno što je dramska umetnica rodom sa Kosova odlučila da ovoga puta malo pričeka pre nego što nagađanja potvrdi, što je, veruje se, učinila nedavno fotografijama sa mora, piše Story.

Pročitajte OSUŠILA SE Milica Tomašević iz Igre sudbine – Pojavila se sa 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Viktor Živojinović smršao

Odmor je svakako zaslužila, a po svemu sudeći i momak, kog tabloidi i portali oslovljavaju sa novi dečko Milice Tomašević, ovih dana se zasluženo sa njom relaksira.

Slike sa broda koje je glumica nesebično sa pratiocima podelila a na njima ona pozira ležeći ispreplatanih nogu sa zgodnim momkom, što čine jedino zaljubljeni parovi, svedoče prethodnoj priči, a budući da je ona na njima takovala fotografa Vuka Papića ništa drugo se nije moglo pomisliti do da je on novi dečko Milice Tomašević.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet / Blic

FOTO: Instagram