Majka Željka Joksimovića
šokantno

December 10, 2022 20:00

By

Neće više da ćuti: Joksimovićeva bivša osula paljbu po voditeljki FOTO

Bivša supruga Željka Joksimovića nije štedela ovu poznatu damu

Iako se ne bavi javnim poslom, bivša supruga Željka Joksimovića privlači pažnju medija svakim svojim potezom. Vesna Joksimović pleni svojim izgledom, pa tako ima veliki uticaj na društvenim mrežama, prvenstveno na “Instagramu” gde je prati veliki broj ljudi. Ona svakodnevno objavljuje kako svoje fotografije, tako i mišljenja o određenim ljudima i stvarima.

Pročitajte: Ko bi odoleo ovakvoj lepotici – Bivša žena Željka Joksimovića se pohvalila koji frajer gaji simpatije prema njoj FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@the_vesna_009)

Tako je bilo i ovog puta, naime, majka Željkove najstarije ćerke vidno izrevoltirana osula je paljbu po nekadašnjoj voditeljki, Dajani Paunović, potkačivši i pevačicu Radu Manojlović. Vesna je na svom nalogu podelila fotografiju na kojoj se nalaze ministarka Darija Kisić Tepavčević i bivša supruga Žike Jakšića uz komentar:

– Ova Dajana želi da bude Melanija, ali ista Rada Manojlović – napisala je bivša supruga Željka Joksimovića.

Pročitajte: Bivša supruga Željka Joksimovića više ne želi da ćuti – Ovo su stvari koje su joj smetale u braku sa pevačem

Bivša supruga Željka Joksimovića

Foto: Instagram

Jasno je da Vesna nema lepo mišljenje osnivačici fondacije za rodnu ravnopravnost, a razlog tome javnosti nije poznat. Kako će nekadašnja voditeljka na ovo reagovati, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Vesna i kantautor nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima zbog odgajanja ćerke Mine, a nakon što je Željko uplovio u bračnu zajednicu sa Jovanom Joksimović, Vesna nije želela da komentariše njihov odnos.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram