Bivša žena Ognjena Amidžića
Svet

December 3, 2022 20:00

By

Ljubav sve pobeđuje: Danijela i Ognjen Amidžić ponovo zajedno FOTO

Sin Danijele i Ognjena Amidžića proslavio je deveti rođendan

Njihov razvod poprilično je uzdrmao srpsku javnu scenu. Važili su za jedan od najskladnijih parova, uvek nasmejani i veseli pojavljivali su se na gradskim događajima, čak su nedavno i poslovno sarađivali na pesmi koju je Ognjen samostalno uradio, a onda se desio potpuni šok. Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić rešili su da stave tačku na decenijski brak.

Pročitajte: Nisu se zvanično razveli, a Danijela Dimitrovska već obelodanila veridbu, Ognjen šokiran – Ovo je počelo mnogo ranije.. FOTO

Sin Danijele i Ognjena Amidžića

Foto: Ata images

Mesecima nisu želeli da govore o razlozima razvoda, a onda je lepa manekenka otkrila da su Ognjen i ona ostali u prijateljskim odnosima zarad dobrobiti njihovog jedinca, Matije koji je pre nekoliko dana proslavio deveti rođendan. Sin Danijele i Ognjena Amidžića razvod roditelja dobro je podneo, a odnedavno živi sa majkom na novoj adresi, što ne remeti njegov odnos sa tatom koji mu ispunjava svaku želju.

Tako su bivši supružnici zajedničkim snagama pripremili rođendansku žurku za pamćenje Matiji u jednoj beogradskoj igraonici. Video snimke i fotografije na Instagramu objavljivala je lepa sestra poznate manekenke na kojima smo mogli da vidimo da Ognjen i Danijela zaista žive u harmoniji, i da je moguće biti prijatelj nakon razvoda.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska konačno otkrila detalje razvoda – Ona mi je najveća podrška tokom teških dana, a sa Ognjenom sam

Sin Danijele i Ognjena Amidžića

Foto: Instagram

Sin Danijele i Ognjena Amidžića

Foto: Instagram

Sin Danijele i Ognjena Amidžića njihov je centar sveta, pa su sve podredili Matiji te je tako žurka bila baš onakva kakvu je mlađani Amidžić zamislio. Manekenka i voditelj su primer da ljubav prema detetu sve pobeđuje, te su nasmejani stojali jedno pored drugog tokom duvanja svećica pa su se njihovi obožavaoci ponadali da možda može doći i do pomirenja.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images