stil darije kisić
SAVRŠENSTVO!

28 Juna, 2022 12:00

Ministarka Darija Kisić savršeno stilizovana: Ako imate dilemu kako da se obučete za večernji izlazak, evo predloga (foto)

Stil Darije Kisić oduševljava

Britanska ambasada 9. juna organizovala je proslavu zvaničnog rođendana kraljice Elizabete II, koja je ove godine bila posvećena platinastom jubileju. Tim povodom, na ovom javnom okupljanju prodefilovale su mnoge poznate ličnosti iz sveta politike i javnog života, međutim, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Kisić Tepavčević oduševila je svojim pojavljivanjem.

Pročitajte: Ministarka otvorila letnju sezonu – Darija Kisić iznenadila stajlingom, boja koju nikada ne nosi odlično joj stoji (foto)

Foto: ATA images

Stil Darije Kisić – Savršena kombinacija za prijeme, slavlja i večernje događaje

Poznata ministarka koja je svojom lepotom osvojila celu Srbiju po prvom pojavljivanju, ne prestaje da oduševljava stasom i besprekornim stilom. Na pomenutom događaju pojavila se elegantno odevena u kombinaciji koja je dostojna crvenog tepiha a u kojoj je izgledala savršeno. Kombinacija ženskog, crnog odela koje je ove sezone u vrhu popularnosti, upotpunila je belom košuljom koja je brezvremenski klasik i s kojom nikada nećete pogrešiti. Uz to, celom autfitu posebnu notu dala je i crna marama koja je bila vezana u mašnu oko kragne.

Stil Darije Kisić – Sako kao must have i obavezan dress code

Odela su ovog proleća i leta najtraženija, a ministarka je ovoj odevnoj kombinaciji verna godinama. Osim toga, Darije je godinama veliki ljubitelj i sakoa čije varijacije kombinovanja su šarenolike – od jednobojnih, preko šarenih, sa printom i bez, kombinovan sa raznim aplikacijama. Ipak, ministarka je verna klasici pa su njeni modni odabiri ipak nešto svedeniji.

Pročitajte: Darija Kisić SMRŠALA i SKRATILA kosu – Izgleda 10 godina mlađe

Foto: ATA images

Poznata po svojim uvojcima, Darija ni ovog puta nije odstupila od svoje frizure, za koju je čak i ranije govorila da sama stilizuje. Šminka je na celu kombinaciju bila svedena te je ovo naš ubedljivo najbolji predlog za večernji izlazak ili odlazak u pozorište.

U anketi koja je pred vama kažite nam da li vam se dopada Darijina kombinacija:

Kombinacija ministarke Darije me je:

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images