Bivši partner Severine Vučković
Svet

16 новембра, 2022 09:00

Milan Popović grcao u suzama: Severinin bivši zaplakao pred kamerama, večno će ostati dužan Igoru…

Bivši partner Severine Vučković, Milan Popović pokazao je svoju emotivnu stranu, pa prvi put zaplakao u javnosti. Naime, on je ogolio dušu i pričao o svom privatnom životu, problemima koje je imao sa Severinom, ali i odnosu i prijateljstvu koje je nedavno izgradio sa Igorom Kojićem i njegovom porodicom.

Pročitajte: Severina pokazala stomak – Trudnoća ili višak kilograma, procenite sami (foto) 

Intervju Igora Kojića

Ata images

Priča o sinu, ali i prijateljstvu sa porodicom Kojić je izazvala njegove najdublje emocije, da je Popović u jednom trenutku i zaplakao. Kako je otkrio, sa Severininim bivšim se viđa u porodičnoj kući pevača Dragana Kojića Kebe, a potom i uputio zahvalnost ovoj porodici što je vodila brigu o njegovom nasledniku Aleksandru dok je Igor bio u braku sa Severinom.

– Viđamo se kod Kebe u porodičnoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli da provodi vreme u toj kući. Javno se zahvaljujem i dedi i Olji i Igoru, što su pomogli suze su zbog toga, što su preuzeli moju ulogu. Meni je žao što ja nisam bio taj, ali su oni bili tu. Ovako se osećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom decom. Žao mi je što je to tako – rekao je bivši partner Severine Vučković kroz suze u emisiji „Sceniranje“.

Pročitajte: Poklon za dan žena – Severina dobila čestitku od Milana Popovića

Druga žena Milana Popovića

Foto; Youtube printscreen

Emocije su ga preplavile, a suze više nije mogao da kontroliše. Voditeljka emisije Sceniranje je zamolila režiju da se pusti prilog u kom su sagovornici Milanovi sugrađani koji imaju samo reči hvale za njega, ističući da je on veliki humanista, zbog čega je bivši muž Severine Vučković ponovo zaplakao, a onda se prisetio i svog detinjstva.

– Drago mi je da sam se rodio u Vršcu. Ja sam odrastao uz svog tatu na maloj farmi. Bili smo siromašni. Sklapali smo kraj sa krajem – ispričao je Milan sa knedlom u grlu, dok su mu se suze slivale niz lice.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram