Svet

24 Novembra, 2020 23:00

Bobi UGROŽEN ŽIVOT! Mora hitno pod NOŽ!

Za razliku od svoje supruge Lepe Brene koja veoma vodi računa o ishrani, redovno vežba i spava, Boba Živojinović sebi ništa ne uskraćuje, ali sada hedonizmu plaća danak, prenosi tabloid SVET koji je u prodaji!

Brena ga nagovara, a on samo odlaže!

– Njemu je jedan dan samo skočio pritisak, nije mu bilo dobro. Brena se baš uspaničila, rekla mu je da odmah ode kod lekara, insistirala je, ali on nije hteo, tvrdio je da mu nije ništa i obećao da će čim se iz Amerike vrate u Srbiju otići na pregled. Brena ga sad nagovara da ode na operaciju želuca, koja je mnogo pomogla Darku Laziću. Mnogi su mu to savetovali, jer Boba po pitanju hrane nije disciplinovan, voli da popije, jede masno, a debljina mu već ozbiljno ugrožava krvne sudove i srce što može da bude opasno po život – kaže izvor blizak porodici i dodaje:

– Prošle godine baš negde u ovo vreme Bobi je pozlilo, zvali su Hitnu pomoć. Dva dana je sedeo sa prijateljima, pilo se i jelo bez prestanka i on je u jednom momentu pao. Brena se toliko uplašila da je od šoka i straha počela da se guši. Još tada mu je rekla da mora na operaciju želuca jer ne želi da ga izgubi, ali on samo odlaže. Nikome se ne ide pod nož, ali đavo je odneo šalu, ako misli da poživi i uživa sad kad su prodali „Grand“ i izveli decu na put, moraće ozbiljno da se posveti svom zdravlju i promeni navike. Kao što je i Brena uradila i zato izgleda i oseća se kao devojka.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET