Scandal

5 Februar, 2022 17:00

BOGDAN UNOVČIO RASKID SA CECOM?! Nečiju mesečnu platu, uzima za 24h, a evo i kako! (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović stavili su tačku na vezu nakon godinu dana ljubavi, a on je sada na svom Instagram profilu pokazao kako profitira nakon raskida.

Naime, Bogdana Srejovića danima kontaktiraju da reklamira određene proizvode na svom Instagramu koji prati skoro 35.000 ljudi, što on kako saznajemo, sa zadovoljstvom radi.

Tako je i ovog puta Bogdan reklamirao jedan proizvod, a cena za reklamu varira, kreće se u rasponu od 150 evra do 400 evra ako se postavi na stori, a ako se objavi na zidu profila može da se uzme i do 700 evra.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako sada prenosi „Informer“, Bogdan se vratio u podstanare i pronašao je stan na Novom Beogradu.

Pročitajte: Ceca se prvi put oglasila nakon raskida sa Bogdanom! „Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim!“

– Čim su raskinuli, Bogdan je spakovao stvari i iselio se iz Cecine kuće. Iznajmio je stan kod Arene, u blizini restorana u kojem radi – ispričao je dobro obavešteni izvor i dodajo da je pevačica sve vreme krila da je započela zajednički život s mlađanim izabranikom:

– Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? – pričala je Ceca o vezi sa Bogdanom

Pročitajte: SKANDALOZNO! Tanja Savić voli oženjene? Poznatom pevaču htela da rasturi brak?!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM