veljko i bogdana
Svet

2 Maja, 2022 17:48

Više nema tajni: Ovo je istina o navodno idiličnom braku Bogdane i Veljka Ražnatovića

Bogdana i Veljko su se dugo skrivali od radoznalih pogleda

Svadba decenije, kako su mediji pisali o danu kada su Bogdana i Veljko Ražnatović, pre skoro tri godine stali na „ludi kamen“, bio je poslednji direktni uvid javnosti u romansu ovog para.

Bogdana i Veljko srećniji nego ikada

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića zaključen je 24. novembra 2019. godine i od tada domaća javnost o njihovom odnosu zna veoma malo. Poslednje informacije o supružnicima Ražnatović stigle su nedavno, kada smo saznali da su se iz kuće u Titelu preselili u Cecinu porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, kako bi mali Željko krenuo u vrtić, a Veljko se posvećeno pripremao za svoj sportski angažman u klubu „Crvena Zvezda“.

bogdana i veljko

Bojan Vuković

Ipak, mladi sportista na društvenim mrežama retko objavljuje fotografije svoje supruge, koja sa druge strane svoj „Instagram“ skriva od radoznalih pogleda. Upravo taj veo misterije naveo je javnost da se zapita da li su Bogdana i Veljko samo naizgled u idiličnom braku, kao što se priča, ili su oni zaista savršen par, koji svoju ljubav čuva samo za sebe.

Pročitajte: NEMA PREDAHA! Veljko i Bogdana PRAVE DRUGO DETE!

Istina je na sreću ovo drugo! Naime, Bogdana i Veljko posle dužeg vremena objavili su zajedničku fotografiju, na kojoj nasmejani i srećni uživaju u još jednom zajedničkom danu. Emotikon srca koji su dodali objavi svedoči da je i posle gotovo tri godine braka ljubav obog para snažna kao prvog dana.

IZVOR: STORY

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM