Bojana Ristivojević
Star

10 Oktobra, 2021 12:00

Bojana Ristivojević krije ćerkicu od svih! To je zahtev bebing oca!

Bojana Ristivojević porodila se 27. septembra i na svet donela zdravu devojčicu čije ime još uvek drži u tajnosti. Kako STAR  saznaje, ona je u četvrtak napustila porodilište, i to u strogoj tajnosti. Voditeljka nije želela da je fotografišu ispred privatne klinike gde se porodila, jer je to bila odluka njenog partnera kog ne želi da izlaže javnosti.

Bojana Ristivojević krije ćerkicu!

Bojana je ispoštovala odluku svog dečka koji je zamolio da se ne sazna kada izlazi sa bebom iz porodilišta, jer je hteo da izbegne medije. U četvrtak ranom zorom biznismen je došao po Bojanu i bebu i odvezao ih u stan u kom žive. – kaže za STAR  izvor blizak Bojani!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

Ona je presrećna jer se ostvarila kao majka, jedva je čekala da sa devojčicom ode kući i uživa u porodičnom domu. Porođaj je prošao u najboljem redu, porodila se prirodnim putem, tako da je i oporavak trajao kratko. Bojana je očarana devojčicom, sve vreme joj je posvećena, toliko da se ni na telefon ne javlja. Ime ne želi još da otkriva, ne znam zašto, ali je tako odlučila kaže za STAR izvor blizak Bojani i dodaje da će voditeljka najverovatnije sačekati da prođe mesec dana, a onda će se oglasiti.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN