Brak Lepe Brene i Bobe svet novine svet portal
Svet

June 18, 2024 13:00

By

Brenina bolest postaje sve vidljivija, a za nju leka nema: Fotografije govore sa čim se bori (foto)

Bolest Lepe Brene ne može da se sakrije

Lepa Brena dugo godina se bori sa trombofilijom, zbog koje je nekoliko puta završila u bolnici. A, zbog svog zdravstvenog stanja potpuno je promenila način života. Pored toga što veoma često ide na kontrolne preglede, pevačica je promenila način ishrane, a i sportom se bavi samo u onolikoj meri koliko joj lekar dozvoli. Bolest Lepe Brene potpuno je promenila kako njen, tako i život njene porodice.

Bolest Lepe Brene svet portal svet

Ata images

Bolest Lepe Brene vidljiva već na prvi pogled

Međutim, trombofilija nije jedina bolest Lepe Brene, jer se pevačica pre nekoliko godina suočila i sa reumatodinim artritisom, bolešću koja napada zglobove. A, da je bolest uzela maha može se videti i po rukama folk dive.

Pročitajte: Oglasila se Lepa Brena povodom vesti da se suočila sa opakom bolešću – Ovo je cela istina 

Reumatoidni artritis je zapaljensko oboljenje koje napada zglobove, a mnogo je češći kod žena, nego kod muškaraca. Nažalost, lek za bolest Lepe Brene još uvek ne postoji, a uzroci njenog nastanka su brojni, od naslednog faktora, do toga da su krivci za nju virusi i bakterije.

Bolest Lepe Brene svet portal svet

Ata images

I pored svih zdravstvenih problema sa kojima se godinama suočava, ne može da se ne primeti da je folk diva sačuvala vedar duh, da izgleda fantastično i da je u odličnoj fizičkoj formi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES