Bolest Mikija Krstovića
Svet

30 маја, 2023 14:15

By

Glumac Miki Krstović se po drugi put suočio sa tumorom: Živ je zahvaljujući samo jednoj stvari

Bolest Mikija Krstovića umalo ga je koštala života

Glumac Miodrag Miki Krstović retko govori za medije, a još ređe iznosi detalje iz svog privatnog života. Međutim, u emisiji “Zdravo misli”, doktorke Katarine Bajec, progovorio je o problemima koje je imao sa zdravljem.

Pročitajte Životna borba slavnog glumca – Voja Brajović se suočio sa ozbiljnom bolešću, operisan po hitnom postupku 

Bolest Mikija Krstovića

Ata images

– Imao sam sreću da me je moj dragi prijatelj, urolog Sava Milošević, ubedio da redovno radim PSA test, tumorski marker prostate. Nekoliko godina sve je bilo u redu, a onda je stigala loša vest. Odmah sam otišao na operaciju i sve je bezbolno prošlo, zato što je na vreme otkriveno. Tada sam sebio dao zadatak da svim dragim prijateljima, kolegama, kad god sam u mogućnosti ukažem na značaj preventivnih pregleda. Na to ćete potrošiti 15 minuta, ali ćete sačuvati život.

Pročitajte Bolest je došla iznenada – Milica Milša ostala nepokretna 

Bolest Mikija Krstovića

Ata images

Bolest Mikija Krstovića tada je izlečena, no ubrzo potom suočio se sa drugom.

– Bog me je još jednom pogledao, kada sam otišao da operišem herniju. Poslali su me na rutinski pregled pluća, zbog anestezije, a na skeneru su mi uočili promenu veličine kapsulice. Nisam imao nikakav simptom, ni u jednom ni u drugom slučaju, ali samim tim što se pravovremeno reagovalo sve se završilo dobro po mene – rekao je Miki Krstović i napomenuo važnost pozitivnog odnosa prema životu.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES