Star

26 Aprila, 2022 10:05

Dijana nije zabrinuta bez razloga: Otkriveno kakve zdravstvene probleme ima Novak

Bolest Novaka Đokovića sprečila da osvoji Serbia Open

Finale Serbia Opena završeno je onako kako niko nije želeo, niti očekivao. Iako smo se svi nadali da će trofej osvojiti najbolji svetski teniser, Novak Đoković, to se ipak nije desilo. Pobedu je u finalu odneo Andrej Rubljov, a za sve su krivi Noletovi zdravstveni problemi, sa kojima se mučio danima.

Iako Đoković nije želeo mnogo da govori o tome, pojedinosti su ipak stigle do javnosti.

Bolest Novaka Đokovića više nije misterija

Portal Nova otkrio je da je u pitanju određena vrsta virusa koja traje sedam ili više dana, a glavni simptom je visoka temperatura. Budući da prilično iscrpljuje telo, nije lako vratiti se maksimalnim treninzima i biti fizički pripremljen. Inače, zanimljivo je da je ovaj virus u poslednje vreme zakačio mnogo ljudi iz sveta tenisa.

novak đoković

ata images

Ovo nema veze sa koronom. Ne želim da pričam o detaljima, nije potrebno. Žestoko je uticalo na moje telo i metabolizam nekoliko nedelja. Nisam imao dovoljno vremena da se spremim za Monako, radovao sam se, želeo sam da igram tamo. Bio je lep osećaj učestvovati na ta dva turnira, ali moram da gledam pozitivnu stranu, sve sam bolji, igrao sam mečeve u tri seta, ima tu pozitivnih stvari. Malo je zabrinjavajuće imati takva osećanja, jer ih nisam dugo imao. Ne vidim nikakav drugi razlog za ovo što se desilo, radim iste stvari, uvek sam bio među najspremnijima na turnirima. Nemam problem sa telom, to se desilo i imalo je uticaj na mene. Biće bolje iz nedelje u nedelje – rekao je Đoković.

Pročitajte: Novak Đoković ne želi da se vakciniše zbog bolesti koju ima!

Inače, Novakova mama Dijana na svim mečevima bodrila je sina, a moglo se primetiti da je izgledala veoma zabrinuto i kada je Nole gubio i kada je dobijao. Sada je jasno i šta je bi razlog njene zabrinutosti.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES