Star

15 Marta, 2022 18:33

BOLNA PRIČA! Anabela otkrila kako je jedna pevačica spasila nju i Lunu!

Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, a uoči godišnjice od smrti, kolege i prijatelji prisećaju se ubijene pevačice.

Anabela Atijas progovorila je o detaljima prijateljstva sa Ksenijom i otkrila nepoznate detalje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Pajčin (1977-2010) (@ksenija_pajcin)

– Ja ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena. Taj dan kad se to desilo bila sam na nekom slikanju, i urednik mi je rekao šta joj se desilo, svi smo deživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života– izjavila je Anabela koja je otkrila još neke detalje o pokojnoj pevačici:

Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru, ničega je nije bilo strah. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više – kazala je Atijasova i otkrila kako joj je Ksenija jednom prilikom pomogla:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radimo celo leto na moru, i onda iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga, i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krernula da trči prema nama da nas spasi– prisetila se Anabela.

PROČITAJTE: Milan Stanković je promenio profesiju i sad zarađuje na hiljade evra!

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN