Scandal

22 Decembra, 2020 22:00

Božinovska napala sina Mirka: Šta ČEKAŠ, kupuj PRSTEN za Bojanu!

Goca Božinovska je toliko oduševljena Bojanom Rodić koja je skoro godinu dana u vezi sa njenim Mirkom, pa je napala sina da se šalom ne šali da je povredi ili, ne daj Bože, ostavi!

Šta ČEKAŠ, kupuj PRSTEN za Bojanu!

Bojana je stalno kod Mirka, kao da su već u braku. Devojka mu u svemu ugađa, pomaže Goci oko kućnih poslova, kuva, pere, pegla – objašnjava nam izvor i dodaje:

Nedavno su slavili, pa se baš pokazala kao domaćica, a Goci sad sve to posebno znači jer je više u Kraljevu zbog majke koja je jako loše, nego u Surčinu. Zato je i napala Mirka da kupuje prsten i da više ne okleva: Šta ima više da čekaš, kupuj prsten! Ovakvu priliku ne smeš da prokockaš! Devojka poput Bojane se nalazi jednom u životu, nemoj da sam čula da si je povredio! Ona je ozbiljna, nije neka tamo od danas do sutra… Neću da je izigraš – prepričava naš izvor i za kraj kaže:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Mirko je sve saslušao majku i rekao joj da je to odavno rešeno da se venča s Bojanom, a jedino što ih koči u konkretnim planovima je situacija s koronom. Tako da, čim se sve stabilizuje, biće zakazana svadba.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL