jelena bin drai
Svet

April 22, 2022 10:00

By

Jelena Bin Drai otkrila šta se krije iza braka sa Saidom: Sve se desilo u strogoj tajnosti

Brak Jelene Bin Drai oduvek je intrigirao javnost budući da se o njenoj ljubavi sa šeikom baš malo zna

Jelena Bin Drai i arapski biznismen Said Bin Drai u srećnom su braku punih trinaest godina. Iako su mnogi mislili da od njihove ljubavi nema ništa, oni su to demantovali na najbolji mogući način.

‒ Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece ‒ otkrila je Jelena u intervjuu za HELLO!, prvom koji je dala nakon što je postala Jelena Jakovljević, žena Saida Humaida Ahmeda Bin Draia.

Pročitajte: EVO KAKO ŠEIKOVA ŽENA PROSLAVLJA VELIKI HRIŠĆANSKI PRAZNIK: Jelena Bin Drai obeležila Uskrs kao da je u Srbiji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Brak Jelene Bin Drai obavljen u strogoj tajnosti

Zbog velikog interesovanja medija par je sklopio brak u najvećoj tajnosti, krajem decembra 2007. godine. sVečani čin obavljan je u kući Saidovog oca uz prisustvo najbližih članova njihovi porodica.

‒ Potpisala sam kitab, knjigu venčanih i zadržala pravoslavnu veru i svoje prezime ‒ pojasnila je mlada.

Svadbena ceremonija za trista zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je početkom aprila. Tom prilikom ispoštovani su brojni običaji, kako arapski, tako i srpski. Mladoženja je pucao u jabuku, koju je pogodio iz trećeg pokušaja, dok je Jelenin brat „prodao“ mladu.

Pročitajte: Ovako izgleda Jelena bin Drai bez TRUNKE šminke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

‒ Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila ‒ našalila se lepa Vojvođanka.

Pročitajte: Jelena bin Drai konačno otkrila zašto fotografiše samo jedan profil! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Brak Jelene Bin Drai – Svadba za pamćenje, haljina od svile i čipke i torta na tri sprata

Jelena Bin Drai imala je ekstravagnntu venčanicu od svile i čipke koja je kupljena u Evropi.

‒ Držala sam se običaja da imam nešto novo, nešto staro, nešto tuđe, nešto plavo i crveno.

Svadbena torta takođe je privukla veliku pažnju jer je “iskočila iz kalupa”. Tri velike bele naslagane kugle jedna na drugu opasane puzavicima i zelenilom, napravile su tim vrhunski stručnjaka a o ukusu ovog umetničkog dela, mnogi kažu, pričalo se mesecima.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Prinscreen