Brak Seke i Veljka svet portal
Svet

February 18, 2024 17:00

By

Veljko je Seku voleo kao boginju, a sad ne može da je gleda takvu

Brak Seke i Veljka uspešno odoleva izazovima

Pevačica Seka Aleksić godinama neguje skladnu zajednicu sa suprugom Veljkom kraj kojeg je pronašla ljubav i sreću. Brak Seke i Veljka traje od 2010. godine, otkada žive mirnim životom daleko od očiju javnosti u Staroj Pazovi.

Brak Seke i Veljka svet portal

Antonio-AhelATAImages

Brak Seke i Veljka idiličan je

Jednom prilikom Seka je ispričala da ne može sebi da oprosti greške koje je pravila u karijeri, a kada su njen izgled i kilaža u pitanju. Prema njenim rečima, to se nije dopadalo ni njenom suprugu Veljku. nerviralo ga je što je dozvoljavala sebi takve oscilacije u kilaži.

“Mislim da je moja najveća greška u karijeri što sam dozvolila da se ugojim i što nisam pazila o svom izgledu. Smatram da je to mnogo važno. Ja sam takvu poruku ljudima slala koji mene slušaju. Ja ne govorim o buci koja je imala četiri do pet kila viška, ja govorim o ženi koja se ugojila 15 kilograma. To sam bila ja”, rekla je Seka.

Pročitajte Veljko slomljen zbog smrti mlađeg brata, ovo mu je poručio

Pevačica je istakla da njena preterana ljubav prema hrani nije bila zdrava i da je shvatila da mora da dovede liniju u red zbog svoje porodice, ali prvenstveno zbog sebe i svog zdravlja.

Brak Seke i Veljka svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Seke i Veljka pun razumevanja i kompromisa

“Ja volim da jedem. Sve jedem, ne biram. Iskreno to nije zdravo, a ja želim da budem zdrava. Da budem fit svom mužu i svojoj deci. Da budem uvek privlačna. Obaveza žene, ali i muškarca, je da uvek bude lep, privlačan i da paze jedno o drugom”, izjavila je pevačica.

“Čim se ugojim ja vidim da je Veljko nervozan i da njega to nervira. On i sam kaže da je šteta što tako lepa žena sa takvom konstrukcijom tela se ugoji i dozvoli to sebi. Ja sam to naravno shvatila tek posle 10 godina njegovog pričanja. Moje telo ne izgleda na nekom zavidnom nivou, ali sam smršala i mislim da ću tek da smršam. Mada ja ceo život kuburim sa tim kilogramima stvarno ne znam šta se dešava.”

Kada je operacija u pitanju Seka je rekla da o tome nikada nije razmišljala niti uzimala u obzir da se podvrgne tome jer nije pristalica takvih invazivnih metoda.

Brak Seke i Veljka svet portal

David Matana Micovic/ATAImages

“Sve sam se ja to raspitala. Ima i da zavežeš želuac, da staviš balon, da operišeš želudac, ima i neki botoks želuca koji rade u Turskoj. Ali apsolutno nisam za to. Osoba sam koja može to da priušti, mada smatram da je to bezveze. Zamisli moj mozak tada, da li sam ja toliko nenormalna da moram da idem da me neko operiše da ne bih jela”, rekla je.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da je porodična idila pevačice Seke Aleksić narušena zbog navodnog, neverstva njenog supruga, a sve je krenulo od korisnika Tvitera koji je podelio šokantan status.

Pročitajte Nažalost nije zbog dijete – Seka Aleksić prolazi kroz agoniju, naglo smršala VIDEO

“Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu”, napisao je on, ali pevačica je odmah odgovorila, želeći da zaštiti svoju decu od ovakvih priča.

“Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče”, rekla je Seka za Blic zgrožena što se neko drznuo da joj ničim izazvan dira u porodicu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images