Kuća Slobe Radanovića
Svet

April 1, 2023 16:15

By

Šokantan obrt: Sloba ostavio Jelenu i Damjana pa progovorio o svemu

Brak Slobe i Jelene učvrstio je naslednik Damjan

Sloba Radanović oženio se suprugom Jelenom u februaru 2022. godine, a kao kruna dugogodišnjeg skladnog odnosa stigao je sin, Damjan u februaru ove godine.

Pročitajte: Kakav prizor – Sloba Radanović sa sinom u naručju proslavio važan dan FOTO

Brak Slobe i Jelene

Ata images

Slavilo se danima u pevačevom restoranu Damjanovo rođenje, a Sloba nije krio suze radosnice zbog najveće sreće koja jednom čoveku može da se dogodi. Jelena iz prethodnog braka ima dvojicu sinova za koje je Radanović mnogo vezan, pa im tako dolazak naslednika u kuću ni po čemu nije teško pao.

Pročitajte: Komšije Slobe Radanovića otkrile istinu o pevaču i njegovoj ženi – On nije dobar primer mladima

Brak Slobe i Jelene

Ata images

Brak Slobe i Jelene samo je ojačao dolazak naslednika na svet. On je sinoć nastupao u jednom beogradskom klubu, a pre toga je odgovarao na pitanja o porodici znatiželjnim novinarima. Ne krije da mu veoma teško pada odvajanje od supruge i sina, zbog poslovnih obaveza koje ima. Ali kako i sam ističe, trudi se da se odmah nakon nastupa vrati kući i odmeni ženu:

– Jesam malo neispavan, i zbog posla i zbog bebe. Imali smo nastup u Nikšiću, u povratku svratio sam na Ostrog, i tu sam Damjanu kupio prvu brojanicu – priča Radanović i dodaje:

Pročitajte: Ako treba, za tebe ginem – Sloba Radanović pokazao naslednika pa mu uputio najnežnije reči FOTO

Brak Slobe i Jelene

Ata images

– Nama je svaki dan ispunjen sa njim. Sada je ovo druga dimenzija života, drugačija atmosfera u kući. I do sada sam jedva čekao da se vratim kući, ali sad baš žurim, nekad svratim samo da ga vidim. On mi je prioritet, i pre sam imao normalne prioritete… Ali sada život shavtaš ozbiljnijie. To dete nema nikog drugog sem tebe, na koga može da se osloni, i ko treba da ga izvede na pravi put. Ali to su slatke muke poručuje pevač.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images