Star

29 Januara, 2021 18:00

Brat Edin tvrdi: „Rialdina majka je NATERALA Kenana da nastavi IGRU!”

Rođeni brat Kenana Tahirovića tvrdi da on nije hteo da se vraća u rijaliti nakon što je sahranio oca. Međutim, ipak je prelomio i nastavio takmičenje i to zahvaljujući Rialdinoj majci!

Rialdina majka naterala Kenana da nastavi!

Kako nam objašnjava njegov brat, Kenan se našao sa budućom taštom i dobio vetar u leđa da se vrati u rijaliti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

Kada je došao u Sarajevo, moram priznati da je najviše pričao o Rialdi i jedini razlog njegovog povratka u Zadrugu je bila ona! Sa njenom majkom Sabrinom se našao ovde u Sarajevu, razgovarali su i posle priče sa njom je shvatio koliku podršku imaju kao par, pa je tada odlučio da se vrati. Ja sam iskreno u početku bio sumnjičav, ali sada imaju i moju podršku. A da li će opstati njihova veza, to je isključivo u njihovim rukama – kaže Edin za Star i dodaje da Kenan nije prevario Rialdu sa bivšom devojkom Antonijom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌟 Kenan Tahirovic 🌟 (@insta.kenan)

To je bukvalno iskreirana priča! Lupetaju da je Kenan posle sahrane oca pio alkohol i bančio u nekoj kafani. Seli smo u jedan bar u kome se ne služi alkohol. Moja dužnost kao starijeg brata je da Kenana u najtežim trenucima oraspoložim i dam mu do znanja da baš radi roditelja treba da bude pozitivan. Zato sam ga i izveo u bar i pozvao nekoliko prijatelja među kojima je bila i Antonija. Devojka je takva! Pa i meni je rekla da me voli, a nismo u vezi, a oni se nisu čak ni poljubili! Ako neko taj nivo podrške i ljubavi između nas ne može da pojmi, to zaista nije moja briga, niti Kenan i ja planiramo da prestanemo da se družimo sa našim starim prijateljima. To što nekome to Antonijino volim te zvuči nenormalno baš nas briga – objašnjava Kenanov rođeni brat.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR