Zdravlje Dragiše Gudelja
Svet

December 3, 2023 19:41

By

Oglasio se Nemanja Gudelj posle nesreće koja je zadesila njegovog brata: Ovaj snimak potresao je celu porodicu (video)

Brat Nemanje Gudelja oporavlja se, porodica je uz njega

Fudbaler Kordobe Dragiša Gudelj danas je u 28. minutu meča protiv Melilje kolabirao, te je pao nasred terena naočigled igrača i publike. Brat Nemanje Gudelja odmah je prevezen u bolnicu gde je neko vreme bio pod prismotrom lekara.

Brat Nemanje Gudelja svet portal svet

ATA images

– Dragi Gudelj je dobro. Prebačen je u bolnicu Melilja na detaljne pretrage nakon što je napustio stadion “Alvarez Klaro”. Čim budemo saznali više informacija, podelićemo ih sa javnošću – saopštili su iz Dragišinog fudbalskog u toku utakmice. Međutim, nekoliko sati kasnije oglasili su se novim saopštenjem.

– Vraćamo se za Kordobu sa tri boda i sa Dragišom s nama – napisali su iz  upave Kordobe, što je sve veoma obradovalo.

Pročitajte Anastasija i Ceca se mole za Gudelja – Zbog fudbalera svi u strahu 

Ovo što se danas dogodilo veoma je uznemirilo Dragišinu porodicu, koja je posle dobrih vesti iz bolnice mogla da odahne. Članovi porodice Gudelj su, kao i uvek, jedni drugima najveća podrška, a to pokazuju i putem društvenih mreža. Brat Nemanje Gudelja i u ovom teškom trenutku osetio je beskrajnu ljubav i podršku svojih najmilijih, Nemanja mu se i javno obratio. On je na svom Instagram profilu objavio Dragišinu fotografiju uz emotikon srca.

Brat Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Podsetimo, zdravlje Dragiše Gudelja po drugi put je ugroženo jer se ova nemila situacija dešava po drugi put. Fudbaler je izgubio svest i u martu na meču protiv Rasing Ferola kada je pretrpeo srčani zastoj nakon čega je operisan i ugrađen mu je automatski defibrilator, sa kojim je nastavio da igra prethodnih meseci.

Pročitajte Braća Gudelj u suzama zbog iznenadne smrti koja je sve potresla

Ispostavilo se da je tada imao sreće što mu se to dogodilo baš na utakmici, jer je tu bila medicinska ekipa koja je odmah reagovala, dok bi da je bio na nekom drugom mestu bilo upitno šta bi se dogodilo, jer u takvim situacijama pitanje života i smrti zavisi od brzine rekacije, koja treba da se dogodi u prvih nekoliko minuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

Na sreću, ovo što je danas doživeo Dragi nije tako strašno kao prošli put, no, svakako je veoma uznemirilo sve, a naročito njegovu porodicu.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, TWITTER