Brega i Severina
Svet

19 Januara, 2023 11:53

Pukla ljubav između Brege i Severine: Ovo nije mogao da joj oprosti

Brega i Severina trenutno nisu u najboljim odnosima

Severina Vučković već dve godine najavljuje izlazak novog albuma, ali to nikako da se desi. Trenutno, glavni razlog koji koči projekat hrvatske pevačice je Goran Bregović. Iako je slavni kompozitor u prijateljskim odnosima sa Severinom, on ne želi da joj da dozvolu da objavi pesme, čiji je on autor, sve dok mu ne plati 30.000 evra, piše Kurir.

Pročitajte: Severina priznala – Brega nam je uvek bio kao ujka 

Ata images

Prema rečima izvora, Vučkovićevu je baš poterao maler s pesmama za novi album. Prvo je ona kasnila s početkom snimanja, pa je onda rešila da promeni neke numere, odnosno da ih izbaci s liste za novi CD i da umesto njih doda nove. Potom se desio haos s njenim izjavama u kojima je prozivala Srbiju, kao i srpskog patrijarha Porfirija, pa su joj brojne kolege iz Srbije otkazale saradnju. Među njima je bio i Aca Lukas, s kojim je trebalo da snimi duet, jednu od glavnih pesama na albumu. Na brzinu je morala da smisli rešenje, odnosno da nađe regionalnu zvezdu s kojom bi snimila i izbor je pao na bugarskog pevača Azisa.

Brega i Severina u sukobu zbog novca?

Taman kad je sve bilo gotovo i spremno za objavljivanje, Brega ja počeo da zateže. Kako piše Kurir, on je poslao pevačici poruku prošlog leta i pitao je kad će mu isplatiti novac za pesme koje joj je uradio, jer je dogovor bio da to uradio do jeseni. Severina mu je objasnila da pare neće moći da obezbedi do tog termina, a kompozitor joj je uzvratio „nema veze, kad budeš imala, ti ćeš dati novac, a pesme će te čekati“.

Pročitajte: Brega o Severini – Čim nije mene htela, znači da zna da izabere muškarca

Rajko Ristić

Vučkovićeva se nije naljutila na Bregovića iako joj je bilo jasno da to znači da numere ne može da objavi sve dok ne bude platila. Izvor Kurira navodi da su Severina i slavni kompozitor imali sličan problem i pre 15 godina, kad joj je on radio skoro sve pesme za ploču „Zdravo Marijo“. Navodno, ona je tad zamolila Bregu da je sačeka za novac, a u pitanju je bio iznos veći od 50.000 evra. On je, u ime prijateljstva s njom, pristao da joj izađe u susret, ali očigledno da se pokajao. Pevačica mu je dug plaćala u ratama, pa je tek nakon više od godinu dana isplatila celu sumu, a priča se da je poslednji deo para platio njen tadašnji emotivni partner. Izgleda da je Goran Bregović „naučio školu“ i da ovaj put hoće da bude oprezan kad je u pitanju saradnja sa jednom od najvećih regionalnih zvezda.

Pročitajte: Verena za uspešnog i poznatog – Ovo je čovek zbog kog Severina ponovo veruje u ljubav

Ata Images

Brega i Severina su prijatelji godinama, a pevačica je isticala da muzičara voli oduvek i da je zaražena njegovom muzikom, pa verujemo da će se i ova priča oko albuma na kraju dobro završiti, te da njihovom prijateljstvu nije kraj.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES