Svet

10 Septembra, 2021 16:08

Brena RASKANTALA Viktora i Sandru? Konačno se rešila SNAJKE! 

Sandra i Viktor, Brenin sin, stavili su tačku na svoju vezu još pre dva meseca, a izvor tvrdi da je Brena „umešala prste“ pišu domaći mediji.

Brena RASKANTALA Viktora i Sandru?

– Ta veza je bila osuđena na propast, Viktor je još nezreo i nije ni planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Viktor imao druge planove. On je još neiživljen, mlad i želi da putuje. Konstantno putuje i zeza se, a ona je mislila da će je veriti. Nedavno je trebalo da proslave godišnjicu, ali se to nije dogodilo. Raskinuli su pre toga – otkriva izvor koji tvrdi da osim različitih planova, njihovoj vezi je bila prepreka i činjenica da se Breni uopšte ne dopada buduća snajka.

Sandra izgleda nije pokazala dovoljno respekta prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sandra je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sviđala – tvrdi dobro upućen izvor za Alo!.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ