Svet

August 27, 2021 17:00

By

Brena pobegla! Posle NAPADA na Grand poručila Saši: „Rekla sam ti da se SKLONIŠ dok je vreme”

Dok je Saša Popović ni kriv ni dužan u centru skandala zbog utaje poreza firme za koju radi, Lepa Brena uživa na svojoj jahti i nema brige.

Brena pobegla na vreme!

Saša je samo zaposlen u toj kompaniji, način poslovanja sa njim nema veze, ali neki ipak blate njegovo ime. Saša ne zna da odmara, on je navikao da radi, vuče, gura, stalno mu naviru nove ideje i ne želi da sedi kod kuće. Zato je nastavio da radi, iako mu je Brena još kada su prodali Grand rekla: ‘Skloni se dok je vreme, šta će tebi više posao, uživaj u penziji, dosta si radio, uživaj, putuj, odmaraj se’ – priča izvor Sveta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Ona jeste bila u pravu, ali odmor nije za Saleta. Brena se sasvim predala uživanju, malo putuje sa prijateljicama, sa Bobom, a često ume da se pridruži i deci. Ponekad napravi veći koncert, ali ne opterećuje se poslom. Misli da i Sale, koji je izuzetan čovek i radnik, zaslužuje da uživa i zato joj je žao što se sad njegovo ime provlači u lošem kontekstu. On to nije zaslužio, ali Brena sad ne može da mu pomogne, kad je trebalo, nije je poslušao – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ