brena pomirila viktora
Scandal

25 Septembra, 2021 18:00

Brenina snajka progovorila! Ovo je ISTINA o Živojinovićima!

Iako se pre mesec dana spekulisalo da se Brena rešila snajke Sandre Miljaković, te da ona i Viktor više nisu zajedno, to nije tačno. Njih dvoje su i dalje u vezi, vole se i lepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo reči hvale.

Brenina snajka progovorila!

Kako  priča jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic)

Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih – kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć… A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuva i da zove goste. On je gleda kao ćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora. Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vredna devojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ