Svetlana Ceca Ražnatović
Scandal

September 26, 2021 18:00

By

Ceca i Mili: Prava ISTINA o njihovom “ratu”! Ovako je hteo da je prevari!

Od kada je Ceca sela u stolicu žirija Zvezda Granda, ponovo se priča o njenoj saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem koja je bila više nego sjajana i plodonosna, ali je ipak okončana. Ni Cecca, ni Mili sve ove godine nisu javno govorili gde je zapelo, međutim, sada je sve izašlo na videlo!

Prava ISTINA o ratu Cece i Milija

Naime, u pitanja nju je šteta koju je Mili naneo Ceci i to tako što je bez njenog znanja i pristanka upisao jedino sebe kao vlasnika fonograma svih albuma koje je radio sa Cecom.

Dogovor je bio potpuno drugačiji, zbog čega je Ceca, nakon ovog saznanja, odlučila da angažuje advokate i da pokrene sudski procest protiv nekadašnjeg saradnika – priča izvor SCANDALA! i dodaje:

Problem je u tome što osoba koja ima vlasništvo nad fonogramima, ima prava da od apsolutno svih digitalnih platformi monetizuje novac. U prevodu da naplaćuje i profitira. U trenutku kada su Ceca i Mili radili albume to nije bio dogovor. On je govorio da svaka pesma u celosti pripada Ceci, s obzirom na to da mu je rad na svakoj pesmi bio plaćen, te da je Ceca sama finansirala svaki svoj album u celosti. Mili je dakle, kao saradnik, za svoj rad bio plaćen onoliko koliko je tražio i koliko je dogovoreno. Međutim, on je bez Cecinog znanja upisao sebe kao vlasnika fonograma. Ceca na sudu isključivo traži da se promeni ko je vlasnik fonograma, te da umesto Milija piše da je to ona. Međutim, Mili za to traži komepenzaciju u vidu novca. Navodno je reč o nekoliko stotina hiljada evra. On to zahteva i na osnovu toga što bi Ceca od njega, pošto se on vodi kao vlasnik fonograma, za svako izvođenje pesama koje je on radio, saglasnost. Dakle, tu su u pitanju sva izvođenje, svi koncerti. To je sumanuto – zaključio je izvor za SCANDAL!, a Ceca se na snimanju Zvezda Granda čak našalila s Milijem i otpevala mu Dužan si mi brdo para…

Ona je takođe jednom prilikom istakla da je s Milijem u civiliozovanim odnosima i da oni razgovaraju uprkos sudskom procesu, a to je i dokazala na pomenutom snimanju jer se na tu temu šali i dobro zeza, kako na Milijev, tako i na svoj račun.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL