Arkanova ćerka
Svet

August 4, 2021 16:00

By

Ceca Ražnatović otkrila kakva je DOMAĆICA! Evo šta NIKADA ne radi!

Folk diva Ceca Ražnatović otkrila kakva je domaćica i šta od kućnih poslova ne voli da radi.

Ceca Ražnatović otkrila kakava je domaćica!

Svi detalji iz života Cece Ražnatović intrigiraju javnost, međutim, ono o čemu pevačica skoro nikada nije pričala jeste šta radi kada se kamere ugase, da li obavlja kućne poslove, kuva i tome slično. Ipak, Ceca je konačno otkrila da se ne bavi kućnim poslovima, a evo i zbog čega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora – priznaje Ceca za 24sedam i zatim dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno – rekla je pevačica i otkrila da se uželela novih pesama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije… Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi – zaključila je pevačica.

FOTO: RAJKO RISTIĆ