Cecin najveći hit svet portal svet tabloid
Svet

November 18, 2023 15:45

By

Cecinu sudbinu davno odredila ova žena: Ražnatovićeva nije znala da će joj ovo promeniti život

Cecin najveći hit, pesma Kukavica, nije bila njoj namenjena

Karijera Cece Ražnatović od početka je išla uzlaznom putanjom kako zbog njenih sjajnih glasovnih sposobnosti, tako i zbog pesama za koje se znalo da će postati apsolutni hitovi.

Cecin najveći hit svet tabloid svet portal svet

ATA images

Cecin najveći hit u arhivi stajao dugi niz godina

Jednom prilikom je Ceca govorila o saradnji sa Marinom Tucaković i kako su neke njene pesme nastale. Cecin najveći hit, pesma “Kukavica” uopšte nije bila namenjena njoj već Vesni Zmijanac.

Nakon što je snimila ploču “Babaroga”, Ceca Ražnatović je znala da želi da napravi nešto drugačije. Napravila je pauzu u snimanju i onda pozvala Marinu Tucaković koja joj je rekla da je njen poziv čekala već dugo i da za nju ima spremljen album. S obzirom na to da je i sama tražila promenu kada su pesme u pitanju, otišla je kod Marine i Fute i tako je počela njihova saradnja.

Marina Tucaković je bila izričito protiv toga da se Ceci dodeli pesma “Kukavica” jer su je pre toga odbile i Dragana Mirković, Lepa Brena, Vesna Zmijanac, ali je ona želela da čuje o kakvoj pesmi je reč i kada je Futa odsvirao prve taktove, Ceca je znala da je ta pesma fenomenalna i htela je za sebe.

Cecin najveći hit svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Da li je Marina napisala Maskaradu, Ceca i Ana Bekuta besne – Što su ćutali dok je bila živa

“Tako je i krenula naša saradnja. I sve te pesme su se našle tada na mom albumu “Šta je to u tvojim venama”. Pesma “Kukavica” je stajala pet, šest godina kod Marine i Fute u arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni Zmijanac, Dragani Mirković, Lepoj Breni, mnogim pevačicama… Još tada mi je to Marina rekla. Nismo želeli da gušimo album i Futa se doseti da mi ponude “Kukavicu”, a Marina kaže: “Ma ne dolazi u obzir, rekla sam ti da tu pesmu zaboraviš”. Insistirala sam da je čujem i kad je Futa krenuo da odsvira prve taktove: “Zagrli me…”. Ja sam rekla: “Ovo je fenomenalno, snimiću to koliko večeras”. Spremio je aranžman, otpevam iz prve i postane hit za sva vremena – rekla je Ceca jednom prilikom za Pink.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images