Unuka Miroslava Ilića svet portal svet tabloid svet
Svet

March 31, 2023 15:15

By

Srce mu je kamen: Miroslav Ilić ne želi unuku da vidi ni na slici, Mirjana i Devin očajni

Ćerka Devina Antonovića nije omekšala dedino srce

Mirjana Antonović stigla je u Srbiju kako bi 3. aprila prisustvovala novom ročištu po tužbi sina Devina protiv Miroslava Ilića za utvrđivanje očinstva.

Pročitajte: Miroslav Ilić ima dve neostvarene želje – Za sve krivi Devina

Ćerka Devina Antonovića

Ata images

– Idem do kraja. Miroslav kaže ćeraćemo se još, ne znam šta to tačno znači, ali ja ne odustajem – poručila je Mira koju su čestitkama i poklonima u Beogradu dočekali brojni prijatelji.

Sa njima će ovde proslaviti rođenje unuke kojoj su roditelji dali ime Eva Medison, ali deda Miroslav niti je Devinu poslao poruku kada je objavljeno da je postao otac, niti je poželeo da unučicu vidi bar na slici.

Pročitajte: Miroslave, da li ti je sada žao – Ćerka Devina Antonović stigla je na svet, ime bebe nosi posebnu simboliku FOTO

Ćerka Devina Antonovića

Ata images

Naprotiv, on je rešen da ni po koju cenu ne prizna očinstvo, ali na najjednostavniji metod – DNK analizu, pevač ne pristaje.

– Sa druge strane Devin i Mirjana takođe ne odustaju. Prvo, žele da pravda pobedi i da daju primer svim ženma koje nemaju hrabrosti da se izbore, a drugo, sve ove godine proživljavaju velike stresove, pod lupom su javnosti, njihova intima se nemilice iznosi u javnost i prosto, neće sav taj trud da što se kaže, bace niz vodu. Nadaju se da je Miroslav iscrpeo sve svoje trikove i adute i da se rasplet ove agonije bliži kraju. Ako ne u pravosudnom sistemu Srbije, onda na međunarodnom sudu u Strazburu gde je pobedu nad Draganom Kojićem Kebom odnela i Ljilja Jevremović. Devina i Miru novac ne zanima, svakako ga imaju više od Miroslava, oni žele pravdu – ispričao nam je izvor blizak ovoj porodici.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković