Svet

August 18, 2023 13:00

By

Uspešna, sa posebnim stavom: Igor Jurić pokazao prelepu ćerku, a evo kakav odnos ona ima sa maćehom Milenom FOTO

Ćerka Igora Jurića izrasla je u pravu lepoticu

Ćerka Igora Jurića, predivna Saška, odlučila je svoj privatni život da čuva od znatiželjne javnosti. S obzirom da je svom ocu najveća podrška, ponos i radost što on često i naglašava, Igor s vremena na vreme objavljuje njihove zajedničke fotografije kojima oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Pročitajte Osmeh je ponovo tu – Milena Ivanović presrećna, Jurić joj je najveća podrška, ovo će im promeniti živote

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Сашка (@saskajuric)

Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog kog mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška – napisao je Igor svojevremeno o svojoj ćerki.

Pročitajte Nema laži i tajni – Udovica Olivera Ivanovića konačno progovorila o Juriću, ove reči niko nije očekivao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Jurić (@igorjuric73)

Devet godina od kako je njihovu porodicu zadesila strašna tragedija, svi su nastavili sa svojim životom, noseći bol i sećanje na Tijanu duboko u svojim srcima.

Saška je izrasla u prelepu devojku, koja je srećno zaljubljena i živi život ispunjen lepim trenucima. Nakon razvoda roditelja sa oboma je zadržala blizak odnos, odlučivši da nema potrebe da bira strane. I oca i majku podjednako voli i podržava u svim životnim odlukama.

Pročitajte Oliverova udovica i njen sin ostali bez doma – Kompletan stan izgoreo u požaru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Сашка (@saskajuric)

Ipak, pratioce Igora Jurića iznenadilo je što u moru zajedničkih fotografija sa ćerkom, ne postoji nijedna na kojoj je i Milena Popović. Kakav stav ćerka Igora Jurića o Mileni ima, javnosti nije poznato, iako deluje da oca podržava u svemu, te i u emotivnom izboru, koji je napravio.

Sa druge strane, Milena je otvoreno govorila da je Igor nova očinska figura u životu njenog sina te da njega i Bogdana veže dubok i posvećen odnos.

AUTOR: Svet

IZVOR: Story

FOTO: Instagram