Imidž Igora Jurića svet novine svet portal
Svet

June 13, 2024 17:00

By

Jurić bespogovorno sluša Milenu, svi kažu da je ovo njeno maslo: Više nije isti čovek

Imidž Igora Jurića potpuno drugačiji

Imidž Igora Jurića u poslednje vreme sve je moderniji a za to je, sigurni smo, zadužena njegova velika ljubav Milena Popović.

Imidž Igora Jurića – Potpuno se podmladio

Igor Jurić već duže vremena uživa u romansi sa 6 godina mlađom udovicom Olivera Ivanovića. Naime, prema Mileninoj priči, ona i Igor sreli su se slučajno, razumeli su se u potpunosti i potom zaljubili.

Pročitajte Emocije i dobar život važniji od venčanog lista – Velika ispovest Milene Popović o životu sa Jurićem

Njih dvoje sada žive zajedno na relaciji Beograd – Novi Sad i neretko su tema javnosti. Do nedavno non-stop se pričalo o Mileninom izgledu a sada je na njen došao i imidž Igora Jurića. Naime, on se podmladio za čak deset godina, a kako pratioci govore, misle da je potpuno drugačije fazonirao kosu i da se čak ofarbao.

Imidž Igora Jurića svet novine svet portal

Instagram

Naime, Milena Popović na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim izabranikom na kojoj se vidi da je on promenio frizuru, odabrao ležerni stil odevanja i mnogi su se složili, izgleda odlično.

Imidž Igora Jurića – Svi misle da je ovo Milenino maslo

Kažu da prava žena uvek pozitivno utiče na svog partnera, te se zasluge za ovu Igorovu promenu s pravom pripisuju Mileni piše Story.

Imidž Igora Jurića svet novine svet portal

Instagram

Njihova ljubavna priča sve je jača iz dana u dan, te oboje izgledaju voljeno, srećno i ispunjeno. A ako uporedite ove dve slike možete videti da se imidž Igora Jurića potpuno promenio.

Podsećanja radi, već neko vreme traje veza Milene Ivanović i Igora Jurića, a prvi put kada je udovica političara Olivera Ivanovića pomenutu romansu obelodanila susrela se isključivo sa stravičnim negodovanjem javnostu, pogotovu žena.

Pročitajte Majke i domaćice protiv Milene Popović – Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića ovo je njen odgovor

Fotografija na Instagramu Ivanovićeve tome je svedočila, a navodno je nastala na prvom zajedničkom letovanju. Na slici Milena nazdravlja sa muškom osobom, pa su mnogi odmah pretpostavili da je reč o Igoru Juriću.

Imidž Igora Jurića svet novine svet portal

Instagram

Foto: Instagram

Tada se spekulisalo da su Milena Popović i Igor Jurić nikad bliži te i da im je veza svakoga dana sve čvršća a da je zajedničko letovanje samo još jedan pokazatelj da su emotivni partneri, uprkos negativnim komentarima javnosti, odlučni da budu zajedno.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram