Udovica Olivera Ivanovića
Svet

13 Jula, 2022 16:00

Kakvo telo: Udovica Olivera Ivanovića oduševila izgledom u kupaćem kostimu (foto)

Udovica Olivera Ivanovića pokazala izvajano telo 

Milena Popović, supruga pokojnog lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama fotografiju sa godišnjeg odmora u Hrvatskoj. Pokazala je da o svom telu veoma vodi računa zbog čega je fotografija u kupaćem sve oduševila.

Pročitajte: Da li je Miša Grof zbog ovog kivan na nju? Otkrivamo koliko košta jedna torba Nikoline Pišek

Udovica Olivera Ivanovića oduševila izgledom – Pokazala telo za desetku

Milena se fotografisala na ivici bazena u crnom kupaćem kostimu i pohvalila se savršenom figurom, a za samo nekoliko sati objava je imala veliki broj lajkova i pozitivnih komentara. Prelepa crnka iznenadila je javnost slikom u kostimu budući da su sva njena izdanja na fotografijama svedena i elegantna.

Milena je, inače dama koja obožava svečane haljine i kostime pa je tako i ovaj jednodelni kupaći ipak imao crtu ekstravagntnosti od koje nije odstupila ni ovaj put. Crne je boje a model je po poslednjim trendovima pratila liniju telo i što je najvažnije, struk u njemu izgleda zaista tanko. Ono što su mnogi primetili i pored njene neverovatne lepote, jeste sitna tetovaža na njenoj ruci a na kojoj piše „ljubav“. Da li je prelepa Milena i dalje sama ili je nova ljubav ipak na pomolu, ostaje samo da vidimo u narednom periodu…

Pročitajte: Jedan detalj učinio je čudo – Najbolje pojavljivanje Ane Brnabić i partnerke Milice u poslednjih par godina. Njen izgled će vas raspametiti (foto)

Kako vam se dopada Milenino izdanje?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot