SAVRŠENSTVO!

29 Juna, 2022 10:00

Jedan detalj učinio je čudo: Najbolje pojavljivanje Ane Brnabić i partnerke Milice u poslednjih par godina. Njen izgled će vas raspametiti (foto)

Ana Brnabić i njena supruga Milica oduševile javnost 

Obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije sinoć su prisustvovale Ana Brnabić i Milica Đurđić. Predsednica vlade i njena supruga oduševile su pojavljivanjem posle dužeg vremena, nasmejane i vidno raspoložene.

Pročitajte: Hit fotografija: Kad su se tek zaljubile, izgledale su OVAKO – Ana Brnabić otkriva da njena partnerka Milica TO NIKADA NIJE ŽELELA

Foto: Ata Images

Ana Brnabić i njena supruga Milica – Sjajno raspoložene i stilizovane

Ana Brnabić poznata je po svom istančanom ukusu za modu a najviše voli odela, dok njena partnerka ipak preferira nešto ekstravagantnije. Za ovo pojavljivanje, predsenica vlade odabrala je komplet odelo ljubičaste boje, koje je, ove sezone, jedno od najtraženijih modela. Sa druge strane, njena partnerka Milica, jedna od najlepših dama koje smo videli u poslednje vreme, odabrala je belu haljinu koja je pratila liniju tela a jedan detalj učinio je da se o ovoj toaleti neprestano priča.

Pročitajte: Ana Brnabić: Sin nije moj na papiru, ali jeste u srcu

Foto: Ata Images

Svetloplavi detalj na haljini bio je pun pogodak. Milica je postigla efekat „manje je više“ i dokazala da klasika može biti izuzetno privlačna i sa minimalno detalja. Frizura je kao i uvek bila uredno svezana a šminka svedena i prirodna. Uz toaletu odabrala je minijaturnu torbicu koja je inače potpuni hit među poznatima ove sezone. Njih dve blistale su ove večeri, kao i svako pre toga.

AUTOR: SVEt

FOTO: ATA images