Ćerka Isidore Bjelice
MAJČINA KOPIJA

1 Jula, 2022 19:34

Svaki tren je sećanje na nju: Ćerka Isidore Bjelice objavila majčinu fotografiju na kojoj je potpuno ista kao ona

Ćerka Isidore Bjelice, spisateljice koja je bitku sa okrutnom bolešću izgubila pre nešto manje od dve godine, svakodnevno se sa tugom, ali i ponosom seća svoje majke.

A koliko joj nedostaje žena koja je i njoj, i njenom bratu Lavu bila najveći oslonac u životu, Vila često pokazuje objavljujući Isidorine fotografije na društvenim mrežama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@vilapajkic је поделио/ла објаву

Ćerka Isidore Bjelice je kopija slavne spisateljice

Među objavljenim fotografijama nađu se i one iz spisateljicine mladosti, a gledajući ih može se zakljičiti da je ćerka Isidore Bjelice majčina kopija.

Ona čak neguje i sličan stil oblačenja kao i majka, na isti način nosi naočare, obožava šešire…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@vilapajkic је поделио/ла објаву

Podsećamo, Isidora je preminula posle dugogodišnje borbe sa karcinomom jajnika. A, pred smrt je bila sigurna da uzroci njene bolesti nisu nezdrava hrana, cigarete i alkohol…

– Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol… Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima – otkrila je pred smrt književnica.

Pročitajte: Ćerka Isidore Bjelice rastužila javnost – O njenom potezu svi pričaju

– Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje: umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece – rekla je tada Isidora, koja se od 2012. do 2020. na sve načine borila sa opakom bolešću, samo kako bi što duže bila uz svoju decu

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM