Prijateljstvo Sofije Šašić i Aleksandre Popović svet tabloid svet portal svet
Svet

November 3, 2023 18:15

By

Ćerka Željka Šašića otkrila istinu o sukobu s ocem: U sve upleteni njena majka i Aca Lukas

Ćerka Željka Šašića progovorila o sukobu s ocem

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović godinama je bila u sukobu s ocem, ali o tome nikada nije želela da govori. S druge strane, njen otac Željko ranije je priznao da se ne viđa s ćerkom, ali da je siguran da će jednog dana sve doći na svoje mesto. I bio je potpuno u pravu.

Ćerka Željka Šašića svet tabloid svet portal svet

Sofija i Željko su prošle godine ponovo uspostavili odnos, a ta informacija je dospela u javnost kada je na Instagramu osvanula njihova zajednička fotografija.

Ćerka Željka Šašića svet tabloid svet portal svet

Instagram

S obzirom na to da Sofija nije bila u kontaktu sa Željkom sve dok je njena majka bila u braku sa Acom Lukasom, mnogi su smatrali da su joj upravo njih dvoje branili da viđa oca.

 

Ćerka Željka Šašića otkrila da li joj je majka branila da viđa oca

Ona je sada u podkastu “Poster” progovorila o svemu onome o čemu je godinama ćutala.

Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca… Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre nekoliko godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana – otkrila je Sofija.

Pročitajte Ćerka Željka Šašića htela da se odrekne očevog prezimena

Sofija je otkrila koliko dugo nije imala nikakav kontakt s ocem.

– Dugo nismo pričali, godinama, nismo bili ni u kakvom odnosu – otkrila je pevačeva ćerka.

S obzirom na to da je njena majka godinama bila u braku s Lukasom, Sofija je odrastala uz njega, pa joj očinska figura nije nedostajala.

Ćerka Željka Šašića svet tabloid svet portal svet

Bojan Vuković

 

– Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu – rekla je iskreno Sofija.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM