Žiri Zvezda Granda svet portal svet
Svet

April 6, 2023 14:45

By

Član žirija Zvezda Granda doživeo saobraćajnu nesreću: Evo u kakvom je stanju i ko je bio s njim

Član žirija Zvezda Granda imao udes

Đorđe David, rok muzičar i član žirija Zvezda Granda danas je doživeo saobraćajnu nesreću na Novom Beogradu.

Pročitajte: Bio je sa unukom pevača kog je voleo ceo Balkan – Đorđe David otkrio tajnu koju je čuvao čitav život 

Član žirija Zvezda Granda

Ata images

Kako se navodi, muzičar je bio u svom automobilu kada je na njega, na raskrsnici, na Bulevaru Zorana Đinđića i Narodnih heroja, naleteo automobil. U autu koji je otpozadi udario u Đorđa, bili su muškarac i žena.

– Jeste, imao sam manju saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu, ali sve je u redu. Ljudi kada voze auto definitivno im je glava na drugom mestu. Čovek koji me je udario je kriv, a ja sam uglavnom u saobraćaju bezgrešan, eventualno što može da mi se desi je prekoračenje brzine i to neznatno – počinje David koji je istakao i da šteta na njegovom automobilu nije velika.

Pročitajte: Đorđe David doživeo porodičnu tragediju – Sumnja se na ubistvo

Član žirija Zvezda Granda

Ata images

– Napravio mi je samo manju štetu na automobilu, ali mi je krivo jer čovek ima dvoje dece i moraće da plati malo više jer mi je auto skuplji, odnsno njegovo osiguranje. Inače, ovakvih udesa mi se godišnje dogodi oko četiri, pet puta i uvek tuđom krivicom. Sve to me iznervira jer onda kasnim, evo danas je trebalo da budem u Makedoniji u 17 časova na važnom sastanku i sada kasnim. No dobro, važno je da smo svi dobro – kazao je pevač koji u trenutku udesa bio sa partnerkom Anom.

 

IZVOR: SRBIJA DANAS

FOTO: ATA IMAGES