sestra Anastasije Ražnatović
Svet

17 августа, 2022 21:15

By

Evo gde je devojčica koja je bila deo porodice Ražnatović: Isplivala istina o Tasinoj sestri koju je Ceca ostavila po rođenju

Da li je ona sestra Anastasije Ražnatović mnogi u šali spekulišu

Godinama unazad spekuliše se o neverovatnoj sličnosti Marine Visković i Anastasije Ražnatović koje su inače i veoma bliske drugarice. Marina je veliki prijatelj njihove kuće a o tome koliko liče fanovi ne prestaju da komentarišu. Marina Visković je nedavno na svom Instagram profilu odlučila da otvori interakciju sa pratiocima pa je na pitanje znatiželjnog fana da li su ona i Anastasija sestre, šaljivo odgovorila:

Pročitajte: Zapalila Budvu – Marina Visković oduševila publiku nastup na crnogorskom primorju će se dugo pamtiti (VIDEO)

– Jesmo. Mene je Ceca rodila pre Veljka i Tase, ali me predala Gordani, jer je morala da snima pesme i gradi karijeru – napisala je ovu duhovitu dosetku Marina, istakavši da sa Cecom i Anastasijom gaji dubok prijateljski odnos i da je u njihovu kuću uvek dobrodošla. Marinina šala je tada naišla na ogroman bljesak u javnosti a mnogi i dan danas prepričavaju ovaj njen odgovor, koji je, sigurni smo, i našoj najpoznatijoj pevačici Ceci izmamio osmeh na lice.

Pročitajte: Anastasija otkrila najefikasniju dijetu pomoću koje je smršala 20 kilograma

Sestra Anastasije Ražnatović – Marina Visković uživa na moru daleko od gradske vreve

Sestra Anastasije Ražnatović, kako je mnogi nazivaju, trenutno uživa na moru, a u par navrata objavila je i video priloge na kojima neodoljivo podseća na Tasu. Bez trunke šminke pokazala je koliko je prirodno lepa, a fanovi ponovo nisu ostali ravnodušni na sličnost nje i Cecine naslednice. Da li je sličnost toliko neverovatna procenite sami putem video priloga koji su pred vama…

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Dragana Mićalović u identičnim odevnim kombinacijama kojoj bolje pristaju (foto)

A, evo i lepe Tase…

Šta vi kažete?

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images