željko i milica
Svet

6 Maja, 2022 10:16

Milica i Željko Mitrović ovoj ženi kupuju stan, a od njih je dobila i ogromnu sumu novca

Dalila dobija stan od Mitrovića

Razvod i preljuba pred kamerama, ovoj ženi su doneli dosta veći honorar nego što je imala kada je tek potpisala da će biti deo ovog šou programa. Kako se priča, ona je do sada tri puta išla da traži da joj se poveća „dnevnica“.

željko i milica

Ata images

Dalila Dragojević dobro je unovčila svoj boravak u rijalitiju „Zadruga 5“. Osim toga, kruže priče da su čelnici Pink produkcije, Milica i Željko Mitrović, za Dalilu spremili posebnu ponudu kada izađe iz rijalitija.

Dalila dobija stan i posao

Dragojevićka je isticala da planira da batali salon u Bosni i da će uzeti stan u Beogradu, kao i to da planira da postane voditeljka, što je produkcija očigledno čula.

Dalilu će sačekati ponuda da radi na Red televiziji, koju drži Željko Mitrović takođe. Poznato je da tamo radi dosta bivših zadrugara: Filip Đukić, Stefan Kandić Kendi, Jelena Pešić, Milica Kemez, Bora Santana, Sanja Stanković i drugi, pa će se naći mesta i za Dragojevićku – ističe izvor.

DALILA

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako se takođe saznaje, početni honorar Dalile Dragojević bio je 1.500 evra, što bi do kraja „Zadruge“ ispalo 60.000 evra. Drugi put povećala je na 90.000 evra, a treći je tražila je da izmeni neke stavke ugovora i da dobije 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Pročitajte: Marija Kulić ima dokaz: Dalila i Dejan će zajedno trošiti pare od njegove pobede

Navodno, zahtevala je da joj prvu polovinu novca odmah upalte na račun.

Kako se stavke ugovora strogo drže u tajnosti, nije moguće potvrditi sto posto ove informacije, te ostaje da sačekamo Dragojevićka izađe i proverimo da li Dalila dobija stan.

IZVOR: ESPRESO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN