Star

November 22, 2020 19:00

By

Dari dečko ZABRANIO KONTAKT sa bivšim mužem! RASKID na pomolu?

Dara Bubamara i njen dečko Toni žestoko su se posvađali zbog njenog bivšeg muža Milana Kesića! Kako piše u novom broju magazina STAR, iako je od starta znao da su Dara i Milan ostali u super odnosima, prvenstveno zbog sina Koste, sada sve više zamera pevačici prisnost s Kesićem.

Dara i Milan bar jednom mesečno ručaju zajedno

Dara i Milan su prijatelji i to niko ne može da poljulja. Idu na ručak bar jednom mesečno, nekad čak i putuju zajedno, a kad razgovaraju telefonom, zvuče kao da se nisu ni razvodili”, započinje izvor za STAR i dodaje:

Toni se buni jer je pevačica u dobrim odnosima sa Milanom

„E sad, Toni je u početku prihvatio taj njihov odnos, ali kako se sve više zaljubljuije u Daru, postaje sve ljubomorniji! Nedavno joj je čak prebacio da smanji malo doživljaj s bivšim! Koliko sam shvatila Milan je zvao Daru da joj ispriča nešto što mu se desilo u toku dana, a celom razgovoru prisustvovao je i pevačicin dečko, jer ona od njega baš ništa ne krije. Ipak, to mu nije dovoljno, pa je napravio ljubomornu scenu. Kao razume je kad je Kosta u pitanju i ne smeta mu ako je Milan zove zbog sina, ali joj je naglasio da mu smeta što se čuju i oko drugih stvari. E tada je Dara baš izgorela i rekla mu da od početka zna u kakvom odnosu je sa Milanom, da se njih dvoje ne gledaju na emotivan način i da su izuzetni prijatelji zbog čega je ponosna. Rekla mu je da nema razloga za ljubomoru i da od nje ne može da traži da ona postane zvanična prema bivšem mužu. Čak je htela i da upozna Milana i Tonija, ali se nakon svađe predomislila i smatra da još uvek nije vreme za to. Baš je bila ljuta, jer se od starta otvorila Toniju i apsolutno ništa od njega ne krije. On je kasnije pokušao da se izvini i pravdao se da je nešto bio nervozan, ali mu je Dara skrenula pažnju da mora da pazi kako se izražava i ponaša!”, priča za STAR izvor blizak pevačici.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR