svet

February 15, 2020 12:00

By

Nikolija Jovanović puca po šavovima?! Relja je patološki ljubomoran!?

Nikolija Jovanović izdala je novi spot za pesmu “Stav milionera”, koji je snimila u Parizu, ali Reljina je bila poslednja.

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Otkrila ko je ORALNO zadovoljio Janjuša! Zadrugarka BESNI!

Oglasila se Miljana Kulić nakon izbacivanja iz Zadruge! “Ovako je najbolje…”

Nikolija Jovanović ne može više to da toleriše?!

– Relja dosta pomaže Nikoliji i oko muzike i u montaži, pa je pažljivo pregledao sve kadrove i odlučio da pojedine delove gde je Nikolija provokativnije obučena izbaci. Njoj nije bilo pravo, ali pošto spot već broji milionske preglede, složila se da je bio u pravu – rekao je za magazin Svet izvor.

Muzičar je tokom prošle godine progovorio o svim spekulacijama o krahu braka sa popularnom pevačicom.

Nikolija Jovanović i Relja Popović pojavili su se na jednom gradskom dešavanju, a tom prilikom reper je progovorio o spekulacijama o razvodu braka sa pevačicom.

– Pa mislim da nema potrebe da bilo šta kažem. Da nešto nije dobro, videlo bi se. Laži svakome služe na čast, bio je kratak i jasan Relja.

Ono što su svi primetili, to je da se estradni par pojavio držeći se za ruke, a Nikolija nije skidala osmeh sa lica, pa su tako demantovali priče da su nesuglasice među njima zbog Vesne Zmijanac, uticale i na njihov brak, pa i dovele do razvoda.

Izgleda da ovaj par privlači dosta pažnje baš zbog toga što je skladan inema trzavica. Njih dvoje retko govore o privatnom životu a i kada progovore, bude kratko i jasno.

Vole se, trude se da ćerkici pruže što srećnije detinjstvo i ne opterećuju se surovom svakodnevicom.

Gledaju da iz svakog dana izvuku maksimum, što je i najbitnije!