Scandal

20 Decembra, 2020 18:00

IMA LI KRAJA NESREĆAMA?! Posle SMRTI OCA, još jedan TEŽAK UDARAC za Darka Lazića!

Darko Lazić će zasigurno želeti da što pre zaboravi ovu godinu. Nakon brojnih problema i nevolja koje su ga snalazile što na poslovnom planu, a o privatnom i da ne pričamo. Smrt oca ga je potpuno slomila i biće potrebno da puno vode protekne Dunavom i Savom da bi ovaj gubitak preboleo. No, nesrećama tu nije kraj. Kako SCANDAL! saznaje, Marina Gagić krivi Darka Lazića da je zbog njega imala pobačaj!

Darku su se ređale  nesreća za nesrećom

Naime, Marina veruje da je bila u drugom stanju i da je prokrvarila onog trenutka kada je u medijima videla Darka kako priznaje da je dužan zelenašima ne milion, nego milion i po evra!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagicmarinaofficial)

Marini je kasnilo nekih desetak dana i ona nije ni išla na pregled, tek se spremala da uradi test, ali se onda iznervirala i šokirala zbog Daretove izjave koliko duguje i odmah je dobila menstruaciju, i to obilniju nego inače – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko sa druge strane nije hteo da joj priča o dugovima da je ne bi sekirao, ali sada je ispalo još gore jer je Marina sve saznala iz medija i mnogo se uplašila i potresla. Jadna devojka, brine se oko tih dugova koje je maltene nemoguće vratiti, posebno sada u doba korone kada pevači ne rade i veliko je pitanje da li će početi i na proleće pošto korona i dalje hara. Da sve bude gore, ubeđena je da je bila u drugom stanju i da je to bila rana trudnoća, iako Dare misli da to nije bio slučaj. Ali ona je majka, oseća kad joj se nešto dešava s telom i zato je i sigurna da je ipak bila trudna. Međutim, pošto je prokrvarila, za sve krivi Darka i smatra da je on odgovoran za njen stres i gubitak bebe. Samo plače i kuka na sav glas Teško meni, Darko će me u grob oterati – prepričava izvor i za kraj kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko se sad jede, očajan je ovih dana, trpi udarac za udarcem, a potpuno ga je dotukao gubitak svog najvećeg oslonca u životu, oca Milana. Marina je pak baš želela još jedno dete da mali Aleksej ima brata ili sestru da se igra. OK, dolazi Lorena kod njih u Brestač, ali ona mora i u školu i nije stalno sa bratom, a on srce malo baš voli decu i društvo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL