Star

November 2, 2020 18:00

By

KEBA GRCA U DUGOVIMA! Morao da digne KREDIT!

Dragan Kojić Keba je u ozbiljnom problemu! Od marta uopšte ne radi, nedavno je pevao na svadbi u Rimu, gde su nastupali i Ceca i Lukas, ali se nije ni približno opario kao oni.

Izdržava sina i ženu, a nastupa nema!

Kako saznajemo, Keba ima toliko troškova i obaveza da je morao da digne kredit!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана

Keba živi u velikoj kući na Bežanijskoj kosi, porez koji plaća uopšte nije mali, tu je i održavanje kuće i izdržavanje porodice… Sve to košta, a on ne radi i ko zna kada će početi sa nastupima! Njegov sin Igor je nakon razlaza sa Severinom u porodičnoj kući, ni on ne radi i baš im je pakao. Zato je nedavno otišao u banku i podigao kredit da prežive dok se situacija ne sredi. Ni sam ne zna kako će da vraća rate, ali se nada da će početi da peva, bilo gde, ne odbija nijednu tezgu. Imao je neki štek, ali od marta su počeli da troše taj novac, tako da više ni na to nije mogao da se osloni. Čuo sam da hoće da proda i jedan od automobila – priča nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐎𝐉𝐈𝐂 𝐊𝐄𝐁𝐀 (@dragankojickeba) дана

Nije samo Keba u problemu, mnogi pevači sada krpe jedva kraj sa krajem, pogotovo ta neka straija garda koja je radila veselja. Možda je Keba mogao od nekog da pozajmi novac, da se ne uvaljuje u kredite, ali je bio previše ponosan da to učini! Nada se da će da zakaže tezgu za Novu godinu i da će to dobro naplatiti, pa će polako da rešava problem po problem – završava naš izvor!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR