Scandal

29 Septembra, 2020 23:00

Daru JURI bivši dečko Nataše Bekvalac! Hoće da je OTME od KLINCA!

Ugledni biznismen iz Novog Sada, navodno bivši momak Nataše Bekvalac, toliko se zagrejao za Daru Bubamaru da je spreman na sve da je osvoji! Čak je rešen da je odvoji od klinca s kojim Dara uživa nekoliko meseci i provodi se po egzotičnim destinacijama!

„Hoće da smuva Daru po svaku cenu!“

Kako prenose izvori SCANDALA!, baš zbog tog biznismena u medijima se pojavila vest da je Dara ostavila klinca, međutim to ipak nije tačno!

– Dara i dalje uživa s malim, ali se i ovaj biznismen nameračio na nju. Juri je na sve strane – objašnjava izvor i dodaje:

– Koliko sam shvatila, on je ubeđen da će rasturiti tu vezu jer veruje da se Dara samo trenutno zagrejala za njega i da joj treba neko ozbiljan i zreo. Međutim, nisam baš sigurna, Dari je top sa ovim malim, a biznismena kulira. Na kraju krajeva, baš je briga, važno da joj udvarača ne manjka. Istina, taj gospodin je ugledan i uspešan, hvali se da je bio sa Natašom na kratko, bije ga dobar glas po Vojvodini, ali kakve to veze ima. Pa i Darin dečko je uspešan i imućan, a jođ je i mlad, kud ćeš bolje. Bogami, ako zaista hoće da osvoji Daru, moraće dobro da se potrudi – završava za SCANDAL! izvor iz Novog Sada.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!