Scandal

14 Septembra, 2020 22:00

Mali je zaludeo! Dara se poverila drugaricama: „HOĆU OPET DA SE UDAM!“

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Dara Bubamara više ne krije koliko joj je stalo do novog dečka iako je on skoro duplo mlađi od nje! A kako se poverila najbližim drugaricama, čak je spremna i da se uda za njega!

Više ni od koga ne krije koliko je srećna sa novim dečkom!

Ne smeta joj razlika u godinama, kaže da je mali pažljiv, vredan, imućan i sposoban, i što je najvažnije, ne smeta mu njena popularnost, tako da je u jednom momku našla sve što je ikada očekivala od muškarca s kojim je u vezi!

„Dara je kao neka klinka, toliko se zaljubila. Novi dečko je slika kako pozira onako zgodna i preplanula na plaži, onda ona to kači na društvene mreže… Ma baš oboje uživaju i ni na koga ne obraćaju pažnju”, započinje priču za SCANDAL! Darina drugarica i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

„Dečko je mlad, ima osećaja za mreže i fotkanje, ali i za ekstremne doživljaje u kojima ona uživa, pa ne čudi što nam se Dara poverila da je klinac dečko njenog života. Rekla je da mali ima energiju koja njoj odgovara. Konačno je našla nekog s kim može da pliva, skače, roni… Ona je i sama priznala da ne može ništa protiv svoje mladalačke energije, tako da nas nije iznenadila kad nam se poverila da bi se možda i udala za malog! Ma ona je kraljica, završava drugarica i dodaje da je Darin bivši muž Milan očajan od kada je ona sa klincem u vezi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony (@rbtony1) on

„Milan nastoji da njegov i Darin sin ne čita portale o majci i njenom dečku. Jako mu sve to teško pada i uopšte mu nije pravo.”

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ / INSTAGRAM PRINTSCREEN