scandal

12 фебруара, 2020 16:00

Dea Đurđević trpi užasne bolove! Zbog lekova joj oslabilo srce!

Dea Đurđević ima zdravstvenih problema!

Dea Đurđević se i nakon godinu dana, od kada joj je stradala ruka u strašnoj nesreći, bori sa strahovitim posledicama, a da sve bude gore, sada i srce može da joj bude ugroženo! Kako smo saznali od izvora bliskog hrabroj voditeljki, ona zbog jakih bolova koje oseća u operisanoj ruci pije tri specijalna leka koji samo za nju stižu sa Kipra, međutim, nuspojave baš tih medikamenata mogu da budu pogubne za njeno srce, kao i napor koji ulaže da izdrži sve bolove!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Provalio ga da se loži na Ivu, a laže da pati za Lunom! Miljković razočarao Gagija!

Bukti rat pevačica! Stoja besna na Bekutu, ne oprašta joj OVO!

– Dea je imala 21 operaciju, to može da izdrži samo neko ko je hrabar kao heroj! Ne možete da shvatite kakvi su to bolovi, a sa druge strane, ona je imala takvu povredu koja nije mogla da se sanira bez toliko intervencija i zato je i bilo neophodno da se toliko puta operiše – započinje naš izvor i dodaje:

– Da bi se ti bolovi koje sam pomenuo barem malo umirili, za Deu sa Kipra specijalno stižu tri leka koja joj olakšavaju i umiruju tegobe, međutim, problem su nuspojave, ali i posledice koje pomenuti bolovi ostavljaju na srčane funkcije pacijenata – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Jasnije rečeno, Dein organizam, a samim tim i srce, ulaže veliki napor da izdrži sve te bolove, na sve to dodajte i te lekove koji, kao što rekoh imaju nuspojave, i to sve stvara dodatni rizik koji uopšte nije naivan. Zbog toga je kardiolozi upozoravaju da pripazi i da se ne napreže toliko i da ne tera sebe da trpi sve bolove bez medikamenata. Treba da nađe terapiju koja nema nuspojave i da je koristi. U suprotnom, ako se i dalje bude naprezala, daleko bilo, može i infarkt da doživi – završava naš izvor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal, Instagram