scandal

February 12, 2020 12:00

By

Provalio ga da se loži na Ivu, a laže da pati za Lunom! Miljković razočarao Gagija!

Marko Miljković smislio taktiku!

Od kada je ušao u Imaginarijum, Marko Miljković se odmah zalepio za Ivu Grgurić! Čak je u uživo emisiji priznao da je ona njegov tip devojke, te da ga podseća na Lunu! Međutim, istakao je i da još uvek pati za Đoganijevom, kao i da nije spreman za nove veze! Ipak, u rijalitiju sa njima je i Lunin tata Gagi koji mudro ćuti i sve vidi! Kako naš izvor prenosi, Gagi je provalio da se Marko i te kako primio na Ivu i veoma se razočarao u bivšeg zeta!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Sloboda za Vojina! Poznati glumački par skinuo burme! Razvode se!?

Edis veri Draganu za Dan zaljubljenih? Još se nije ni razveo, a već razmišlja o svadbi?! (VIDEO)

– Gagi je razuman čovek, nema ništa protiv ako Marko gleda druge devojke, ali ga nervira što i dalje skuplja poene preko Lune i javno priča da pati za njom, a ovamo flertuje s Ivom – otkriva naš izvor i nastavlja:

– Baš ga je Marko Miljković razočarao, verovao je da je dečko na mestu, a sada i sam sve više veruje da je samo koristio Lunu zbog velike armije njenih pristalica i fanova. On pak nema nameru da napada Marka jer neće da se Luna napolju sekira, ali će joj svakako prvom prilikom reći da je bolje što su ona i Marko raskinuli, te da ne treba da mu se vraća, ali i da je Anabela za sve bila u pravu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal