scandal

February 12, 2020 14:00

By

Bukti rat pevačica! Stoja besna na Bekutu, ne oprašta joj OVO!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Stoja je umalo srušila Anu Bekutu kad su se nedavno srele oči u oči na aerodromu! Prema rečima naših izvora, Stoja je pored Bekute prošla kao furija, pa je umalo zakačila i odgurnula. Međutim, isti ti izvori navode da je moguće i to da je Stoja samo žurila i da nije ni shvatila da se mimoišla s Bekutom!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Sloboda za Vojina! Poznati glumački par skinuo burme! Razvode se!?

Provalio ga da se loži na Ivu, a laže da pati za Lunom! Miljković razočarao Gagija!

Ne podnose se zbog Zvezda Granda!

Stoja se tog dana vratila mrtva umorna sa nastupa, samo je gledala da izađe sa aerodroma i da se što pre odveze kući da se odmara – započinje naš izvor i nastavlja:

– Međutim, dok je tako jurila, tačno ispred nje našla se Bekuta… Ma malo je falilo da se sudare i da je Stoja bukvalno odgurne. A da li je to htela ili ne, nisam siguran, međutim, znam da one nisu u ljubavi – objašnjava naš izvor i priča dalje:

https://www.instagram.com/p/B8V_NEgpOU5/

– One su zaratile kada je Bekuta pre skoro tri godine kandidatima na Zvezdama Granda gde je jedna od članica žirija, rekla kako joj se smučila Stojina pesma Bela ciganka. Maltene je zabranila takmičarima da je pevaju, ne bukvalno, ali kad su je čuli da je taj hit smara, onda su zbog straha i treme prosto prestali da izvode Stojinu numeru koja se pak godinama kotira kao ozbiljan hit – prepričava  izvor i nastavlja:

https://www.instagram.com/p/B8EvRewjpL3/

Stoja ne oprašta izdaju!

– Naravno, Stoja je za to čula još tada i izjavila je da je ne zanima ni Bekuta, niti bilo šta što ona kaže:

– Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, jer ne poznajem dotičnu. Samim tim, ne želim da pričam o toj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici” rekla je Stoja za Kurir Stars i dodala da se sa kolegama ne druži:

– Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam da li uopšte pripadam tom svetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sedeljci s dugogodišnjim prijateljicama. Tada zaista nemam vremena za sređivanje, opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to, rekla je tada Stoja, tako da je moguće i da nije ni registrovala Anu nedavno na aerodromu, a možda je i namerno ignorisala…

To samo njih dve znaju!

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučičević