Dečko Branke Lazić svet portal svet
Svet

December 5, 2023 13:27

By

Istina o dečku Darkove majke i njegovom bogatstvu izašla na videlo: Ništa nije onako kako se priča

Dečko Branke Lazić je biznismen, otkriveno i kakav

Branka Lazić, majka Darka Lazića, u poslednje vreme postala je tema medija zbog veze sa Draganom Paunovićem iz Holandije. Dečko Branke Lazić je, kako se pisalo, milijarder koji se bavi raznim poslovima, a on je sad otkrio da je samo deo onoga što se piše istina.

Dečko Branke Lazić svet portal svet

Ata images

– Ja sam rođen u Holandiji, radio sam tamo, ali sam već neko vreme u Srbiji, zbog dece i moje privatne situacije. Tako sam i odlučio da proširim biznis ovde. Kada sam došao, otvorio sam prvu firmu koja se bavi konzularnim poslovima, elektronskih viza i tako. I u Holandiji i u Francuskoj se bavim nekretninama, a pored toga, moja firma radi i obezbeđenje i menadžment za poznate ličnosti u svetu sporta – kaže Dragan, demantujući da je milioner.

Pročitajte Nakon Darkove svadbe, Brestač ponovo slavi – Svi detalji venčanja majke Branke i njenog dečka 

Dečko Branke Lazić je nedavno opremio apartmane na Zlatiboru, a govorilo se da je novac u taj posao uložila i Branka, no, Dragan i to demantuje.

– Mi ne sarađujemo poslovno, nismo poslovni partneri. Branka i ja smo već nekoliko meseci u vezi, ona mene podržava kao moja emotivna partnerka, da ne kažem devojka, to je ipak za mlađe. Kad dosta putujete i imate puno posla, potreban vam je neko sa kim ćete porazgovarati i podeliti sve, a ona je u tom smislu tu za mene – kaže Dragan.

Dečko Branke Lazić svet portal svet

Facebook

– Uzeo sam jedan objekat, pored tih apartmana koje imam, uložio sam u jednu lepu zgradu i ostvario saradnju sa holandskim pivarama, to je jedna njihova franšiza, nešto čega nema na Zlatiboru. Isplati se ulagati kod nas u nekretnine i turizam, taj neki familijarni koji ja želim. Širi se i Zlatibor u vezi sporta, zato i mislim da je dobro investirati tamo. Srbija se širi, mnogo se stranih firmi otvara, to mnogo znači za zemlju. Ne bih ulagao novac da to ne vredi. Nisam ja, kao što se piše, milijarder, naravno da se zarađuje, ali se i dosta ulaže, znate kako to već ide, banke, investicije… – otkrio je izabranik Darkove majke

Dečko Branke Lazić otkrio šta ga je privuklo kod nje

Dragan smatra da je Branka idealna žena za njega, a sada je prvi put otkrio i zašto je izabrao baš nju.

Dečko Branke Lazić svet portal svet

ATA images

– Mi imamo prošlost iza sebe, odrasli smo ljudi. Branka je ozbiljna, emotivna žena, ja to cenim i poštujem. Ja sam želeo ženu koja je emotivna, poštena, koja zna da voli, ja to isto tako uzvraćam. Ona je prošla šta je prošla u svom životu, a i ja sam imao loša iskustva, a sa njom sam stvarno srećan. Mnogo je fina, posvećena porodici, sve funkcioniše super, često smo zajedno. Naravno, ona ima svoj život, kuću, decu, unuke, ali kad god može, ona me prati u svemu i to je najbitnije – kaže Dragan.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24 SEDAM

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM