Severina i Igor
Star

2 Aprila, 2021 10:00

Definitivno je KRAJ?! Igor se ISELIO iz Severininog STANA?!

Pevačica Severina Kojić je u aprilu prošle godine napustila dom u kome je do tada živela sa suprugom Igorom Kojićem. Njih dvoje od tada nisu viđeni zajedno u javnosti, nisu objavljivali ni zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što je dodatno podgrejalo priče o razvodu.

Sad je definitivno kraj!

Prema pisanju domaćih medija, Igor je prošlog vikenda pokupio stvari koje su mu ostale u Severininom stanu i definitivno se iselio odatle.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog časa, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana – kaže dobro obavešteni izvor za Srpski telegraf i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic)

Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila oko toga da se s malim Kebom raskusurava. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na Instagramu, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na Instagramu uglavnom delila objave kako uživa – zaključio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Ovim povodom oglasio se i PR tim poznate pevačice i kratko poručio:

Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo – rekao je pevačicin PR tim.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ