Scandal

6 Decembra, 2020 14:00

Severinina majka OČAJNA! Ne prihvata NOVOG ZETA!

Kako Scandal! saznaje, majka Severine Kojić je očajna od kada je u medijima videla vest da je njena ćerka u vezi sa deset godina mlađim vlasnikom vinarije iz Hrvatske.

Za nju je Kebin Igor najbolji i jedini!

Naime, mesecima se spekuliše o razvodu pevačice i Kebinog sina, međutim, oni se tim povodom nisu oglašavali, ali nisu ni leto proveli zajedno, pa je vest o potencijalnom imućnom zetu majku pevačice dovela do suza, a kako kažu izvori, bila je i na ivici nervnog sloma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Gospođa Ana mnogo voli Igora. On je za nju oličenje dobrote i pravog muškarca jer je tako mlad prihvatio i njenog unuka Aleksandra i uvek je bio divan kako prema Seve, tako i prema njoj – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina)

Zato je i pozvala ćerku i rekla joj kroz suze: Lipa moja, ja ovo više ne mogu da izdržim! Smiri se već jednom! Ajme meni, ko će sada da te povredi – plakala je Ana, međutim, Seve joj je objasnila da nema dečka, te da su je mediji spojili sa prijateljem kod kojeg je bila u poseti.

Podsetimo, Seve i Igor od juna nisu bliski, ona je celo leto bila sama u Hrvatskoj, a on u Srbiji. Osim što se i dalje prate na Instagramu, ne objavljuju više zajedničke fotografije, niti jedno drugom reaguju na objave. Istina, Seve je Igoru emotivno čestitala rođendan, ali to je bilo sve, tako da se o razvodu i dalje ne zna ništa. Pevačicin PR tim je pritom demantovao vest da ona ima novog dečka, a i sporni momak je na pitanje novinara šta ima sa Seve odmahnuo rukom i rekao da su to sve gluposti. Međutim, mi znamo da sa Seve ništa nije slučajno, pa se očito i njena mama zabrinula jer ni sama ne zna šta je čeka.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!